Crashhandtekening - nsStyleSet FileRules

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. nsStyleSet::FileRules(int (*)(nsIStyleRuleProcessor*, void*), RuleProcessorData*), nsStyleSet::FileRules(int (*)(nsIStyleRuleProcessor*, void*), RuleProcessorData*, nsRuleWalker*)

Dit type crasht wordt vaak veroorzaakt door:

Voor probleemoplossing bij andere typen Firefox-crashes, zie Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen.