Crashhandtekening - nsStyleSet FileRules

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon ‘crashsig’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. nsStyleSet::FileRules(int (*)(nsIStyleRuleProcessor*, void*), RuleProcessorData*), nsStyleSet::FileRules(int (*)(nsIStyleRuleProcessor*, void*), RuleProcessorData*, nsRuleWalker*)

Dit type crasht wordt vaak veroorzaakt door:

Voor probleemoplossing bij andere typen Firefox-crashes, zie Problemen met Firefox-crashes (onverwacht afsluiten) oplossen.