Crashhandtekening - js_Interpret

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon ‘crashsig’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. js_Interpret

Crashes met deze handtekening kunnen diverse oorzaken hebben. Een vastgestelde oorzaak zijn bugs die betrekking hebben op de JIT (just-in-time)-compiler. Het uitschakelen van de JIT kan helpen, ten koste van de snelheid van een deel van JavaScript.

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik!Ik aanvaard het risico! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Zoek ik de resulterende pagina naar de voorkeur javascript.options.jit.content.
  3. Dubbelklik er op (wat de waarde naar false zet).

De algemene stappen voor probleemoplossing bij crashes kunnen stappen bevatten die bij deze crashes helpen. U kunt ook proberen enkele nieuwe crash-ID’s aan te leveren wanneer u een vraag stelt; er kan nuttige informatie in deze crashrapporten staan die niet in de crashhandtekening wordt vermeld.