Crashhandtekening - _PR_MD_SEND

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. _PR_MD_SEND

Als uw Firefox-programma crasht met de crashhandtekening _PR_MD_SEND, dan is uw computer waarschijnlijk besmet met kwaadwillende software. Zie het artikel Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen voor te nemen stappen bij het oplossen van problemen met malware en Firefox.

Voor het oplossen van problemen bij andere typen Firefox-crashes, zie Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen.