Crashhandtekening - 0x0

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. 0x0

Deze crashhandtekening geeft aan dat Firefox’ crashreporter niet genoeg informatie over de crash kon verzamelen. Als u andere crashrapport-ID’s hebt, probeer dan op een andere te klikken.

Sommige crashes met deze handtekening kunnen worden veroorzaakt door een virus, genaamd “Dummy Windowless”. Als u vermoedt dat dit het geval is, zie dan het artikel Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen.

U kunt ook algemene stappen bij probleemoplossing in het artikel Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen proberen.