Crash bij het sluiten van een Gmail-tabblad

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon “crashsig” bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. UserCallWinProcCheckWow

Deze crash wordt vaak veroorzaakt door een plug-in (met name de Google Talk-plug-in). U kunt de plug-in via de volgende stappen uitschakelen:

1. Open het venster Add-ons door op het menu Extra te klikken en Add-ons te selecteren.
  2. Selecteer in dit venster het paneel Plug-ins.
  3. Selecteer Google Talk Plugin en klik vervolgens op de knop Uitschakelen.

Voor overige plug-ins, zie Problemen met plug-ins zoals Flash of Java oplossen om bekende problemen met Firefox te verhelpen. Als het uitschakelen van al uw plug-ins deze crash niet verhelpt, zie dan Problemen met Firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen.

Voor het oplossen van problemen bij andere typen Firefox-crashes, zie Firefox crasht - Problemen met crashes analyseren, voorkomen en hulp bij het oplossen verkrijgen.