Bladwijzers en andere gegevens uit Mozilla Application Suite importeren

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De Mozilla Application Suite is een verouderd product van Mozilla, waarvan de ontwikkeling na versie 1.7.13 werd stopgezet. Wanneer u Firefox voor het eerst gaat gebruiken, zal de Importeerassistent u vragen of u instellingen en gegevens uit andere geïnstalleerde browsers wilt importeren.

Als u deze stap al hebt uitgevoerd, kunt u nog steeds uw instellingen en gegevens uit uw profiel van Mozilla Application Suite importeren.

Cookies, opgeslagen wachtwoorden en bladwijzers

1. Klik boven in het Firefox-vensterin de menubalk op het menu Bestand en selecteer Importeren….

2. Het venster Importeerassistent zal worden geopend. Selecteer Netscape 6, 7 of Mozilla 1.x en klik vervolgens op Volgende.

3. Selecteer de items die u wilt importeren en klik op Volgende.

• Cookies: kleine bestanden die door sommige websites op uw lokale computer worden opgeslagen en worden gebruikt om uw ervaring met de website te verbeteren als u deze later weer bezoekt.
    • Opgeslagen wachtwoorden: gebruikersnamen en wachtwoorden waarvoor u hebt aangegeven dat de Mozilla Suite deze moet onthouden.
    • Bladwijzers: webpagina’s die u hebt opgeslagen in uw Mozilla Suite-bladwijzers.
  1. De items die u hebt geselecteerd zouden nu moeten worden geïmporteerd.

Gebaseerd op informatie van Import bookmarks (mozillaZine KB)