Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Kan eigen site niet meer bezoeken

more options

Beste dames en heren, Sinds kort kan ik mijn eigen site paulmayer-coach.nl niet meer bereiken. Ik krijg dan de volgende foutmelding: Beveiligde verbinding mislukt

Fout tijdens het verbinden met paulmayer-coach.nl. PR_END_OF_FILE_ERROR

Foutcode: PR_END_OF_FILE_ERROR

   De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat de echtheid van de ontvangen gegevens niet kon worden geverifieerd.
   Neem contact op met de website-eigenaars om ze over dit probleem te informeren.

Ik wil dit probleem graag verhelpen maar dat kan alleen maar als ik mijn site kan bereiken. Ik hoor graag hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Alvast bedankt.

Vriendelijke groet,

Paul

Beste dames en heren, Sinds kort kan ik mijn eigen site paulmayer-coach.nl niet meer bereiken. Ik krijg dan de volgende foutmelding: Beveiligde verbinding mislukt Fout tijdens het verbinden met paulmayer-coach.nl. PR_END_OF_FILE_ERROR Foutcode: PR_END_OF_FILE_ERROR De pagina die u wilt bekijken kan niet worden weergegeven, omdat de echtheid van de ontvangen gegevens niet kon worden geverifieerd. Neem contact op met de website-eigenaars om ze over dit probleem te informeren. Ik wil dit probleem graag verhelpen maar dat kan alleen maar als ik mijn site kan bereiken. Ik hoor graag hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Paul

All Replies (1)

more options

Kijk eens naar het antwoord op dezelfde vraag: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1393994.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.