Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hlavní heslo je vyžadováno vždy po spuštění Firefoxu

  • 5 replies
  • 2 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by SirMax

more options

Hlavní heslo je vyžadováno vždy po spuštění Firefoxu (viz. příloha). Tento problém začal minulý týden po aktualizaci AVG Internet Security na verzi 19.4.3089. Není problém s předchozí verzí 19.3.3084 nebo s odinstalovaným AVG. Kontaktoval jsem technickou podporu AVG, ale po hodině konverzace a jejich vzdáleném přístupu včetně deaktivaci AVG (deaktivace AVG nepomohlo) podpora AVG říká: "Pokud je AVG Internet security zakázáno a stále je stejný problém, není to problém AVG, ale problém Firefoxu - kontaktujte prosím podporu Firefoxu.".

Snažil jsem se přeinstalovat (odinstalace a čistá instalace) Firefox s novým profilem, ale výsledek je stejný. Hlavní heslo je vyžadováno vždy, bez ohledu na to, zda je stránka prázdná nebo se načte panel z minula.

Pravděpodobně existuje konflikt mezi AVG a Firefoxem, ale podpora AVG odmítá jejich chybu.

Můžete mi prosím poradit, jak to vyřešit? Děkuji.

Hlavní heslo je vyžadováno vždy po spuštění Firefoxu (viz. příloha). Tento problém začal minulý týden po aktualizaci AVG Internet Security na verzi 19.4.3089. Není problém s předchozí verzí 19.3.3084 nebo s odinstalovaným AVG. Kontaktoval jsem technickou podporu AVG, ale po hodině konverzace a jejich vzdáleném přístupu včetně deaktivaci AVG (deaktivace AVG nepomohlo) podpora AVG říká: "Pokud je AVG Internet security zakázáno a stále je stejný problém, není to problém AVG, ale problém Firefoxu - kontaktujte prosím podporu Firefoxu.". Snažil jsem se přeinstalovat (odinstalace a čistá instalace) Firefox s novým profilem, ale výsledek je stejný. Hlavní heslo je vyžadováno vždy, bez ohledu na to, zda je stránka prázdná nebo se načte panel z minula. Pravděpodobně existuje konflikt mezi AVG a Firefoxem, ale podpora AVG odmítá jejich chybu. Můžete mi prosím poradit, jak to vyřešit? Děkuji.
Attached screenshots

All Replies (5)

more options

SirMax said

Tento problém začal minulý týden po aktualizaci AVG Internet Security na verzi 19.4.3089.
Podle mě je důvod jasný. AVG může tvrdit, co chce. Problémy s tzv. "antiviráky" jsou docela známé. AVG doporučuji odinstalovat. Pokud máš Windows 10, bohatě ti stačí vestavěný antivirák od Microsoftu.

Pro klid duše stačí občasný sken programy MBAM a AdwCleaner. Při rozumném používání internetu nejsou nutné ani ty.

more options

Tak jsem ještě trochu pátral na Bugzilla a vypadá to, že nejsem jediný. Snad to bude opraveno v 67 nebo 68. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1541927

more options

Firefox resetovanie zabudnutého hlavného hesla: Upozornenie: Resetovaním hlavného hesla odstránite všetky svoje uložené prihlasovacie mená a heslá. http://imgbank.cz/images/2015/03/05/Firefox_resetovanie_heslayUk3T.jpg

Modified by Ansam

more options

K náprave bude možno stačiť iba zmazať súbor prefs.js , ktorý nájdete v zložke profilu Firefoxu. Súbor prefs.js odstráňte pri vypnutom Firefoxe!

more options

Já svoje heslo znám, nepotřebuji ho resetovat. Jen od aktualizace AVG se požadavek na zadání hesla objevuje při každém spuštění Firefoxu 66.0.3 aniž by to bylo potřeba a je to obtěžující.