Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

This thread was closed and archived. Please ask a new question if you need help.

Nelze přijmout pozvánku

more options

Dobrý den, obdržel jsem pozvání do kalendáře, to ale nelze přijmou. V hlavičce emailu ve kterém mi pozvánka dorazila je napsáno: "K vytvoření pozvánky není dostupný zapisovatelný kalendář. Zkontrolujte prosím vlastnosti kalendáře". Prošel jsem nastavení, ale nenašel jsem nic co by mělo toto ovlivňovat. Kalendář mam propojený s Google kalendářem. Nikdy v minulosti jsem neměl potřebu přijímat pozvání od jiné osoby, tudíž s tím nemam zkušenosti. Chtěl jsem přiložit výstřižek onoho upozornění v hlavičce emailu, ale nahrávání trvá moc dlouho ačkoli má jen pár kB.

Děkuji za pomoc.

Petr Kopecký

Dobrý den, obdržel jsem pozvání do kalendáře, to ale nelze přijmou. V hlavičce emailu ve kterém mi pozvánka dorazila je napsáno: "K vytvoření pozvánky není dostupný zapisovatelný kalendář. Zkontrolujte prosím vlastnosti kalendáře". Prošel jsem nastavení, ale nenašel jsem nic co by mělo toto ovlivňovat. Kalendář mam propojený s Google kalendářem. Nikdy v minulosti jsem neměl potřebu přijímat pozvání od jiné osoby, tudíž s tím nemam zkušenosti. Chtěl jsem přiložit výstřižek onoho upozornění v hlavičce emailu, ale nahrávání trvá moc dlouho ačkoli má jen pár kB. Děkuji za pomoc. Petr Kopecký

All Replies (1)

more options

Zamykám jako duplicitnu otázku s https://support.mozilla.org/cs/questions/1230617, kde už se obrázek nahrát povedlo.