Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Sdílení kalendáře z adres mimo emailu u google. Firemní kalendář pro 5 uživatelů. Děkuji

more options

Dobrý den Hledám možnost synchronizace 4 emailových adres do jednoho centrálního kalendáře. Jednoduše z jednoho počítače zadávat události do kalendáře a u 4 uživatelů sdílet tento kalendář s tím, že každý uvidí pouze ten svůj ze své emailové adresy. U Thunderbirdi mi fungují skvěle kalendáře adres z Googlu, ale z jiných adres nejsem schopen nic synchronizovat. Děkuji za radu jak tuto situaci lze vyřešit a zda vůbec jde vyřešit.

Adam Bialek

Dobrý den Hledám možnost synchronizace 4 emailových adres do jednoho centrálního kalendáře. Jednoduše z jednoho počítače zadávat události do kalendáře a u 4 uživatelů sdílet tento kalendář s tím, že každý uvidí pouze ten svůj ze své emailové adresy. U Thunderbirdi mi fungují skvěle kalendáře adres z Googlu, ale z jiných adres nejsem schopen nic synchronizovat. Děkuji za radu jak tuto situaci lze vyřešit a zda vůbec jde vyřešit. Adam Bialek

Chosen solution

Nejlepší bude si asi založit jeden účet u Googlu a používat ho jenom pro ten sdílený kalendář pro všechny, ale už ne pro e-maily.

Read this answer in context 👍 2

All Replies (1)

more options

Chosen Solution

Nejlepší bude si asi založit jeden účet u Googlu a používat ho jenom pro ten sdílený kalendář pro všechny, ale už ne pro e-maily.