Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Miért nem szinkronizál a sync?

  • 2 replies
  • 2 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by RoTom

more options

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban, hogy felraktam a firefox 32.0-s verzióját frissen telepített windows 8.1-re, és beállítottam a sync-ot, de nem hajlandó szinkronizálni a könyvjelzőimet, jelszavaimat és a bővítményeket sem. Mit lehet tenni? Próbáltam, hogy leválasztottam a fiókot, majd újracsatlakoztattam de semmi.

Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy felraktam a firefox 32.0-s verzióját frissen telepített windows 8.1-re, és beállítottam a sync-ot, de nem hajlandó szinkronizálni a könyvjelzőimet, jelszavaimat és a bővítményeket sem. Mit lehet tenni? Próbáltam, hogy leválasztottam a fiókot, majd újracsatlakoztattam de semmi.

All Replies (2)

more options

Szia, Köszönjük, hogy a Firefox Sync. Megértem, hogy próbál szinkronizálni a Windows 8.1 számítógép fiókjába valamint már levált a számla és újracsatlakoztattam.

Kérjük, először győződjön meg róla, hogy az összes eszköz csatlakozik a számla vannak version 29 vagy magasabb, valamint az összes az új szinkron.

Az is lehetséges, hogy látogassa accounts.firefox.com, hogy megy a sync bejelentkező oldalra az új PC-n.

Be az összes olyan készülékek ezeket a lehetőségeket ellenőrzik? Ha egy készülék törli a jelet az egyik lehetőség, akkor minden eszköz nem lesz szinkronban ez a lehetőség.

more options

Hali!

Nekem is ilyen problémám van! Újra lett téve a gépem és nem akarja vissza rakni a könyvjelzőket. Régebben pedig mindig a sync segítségével raktam vissza gép telepítés után.