Cannot See New "Report Broken Site" Option in Firefox 123.0 Menu

I am using Firefox 123.0.0 (rel. 20-Feb-2023) on a Win 10 Pro v22H2 computer. I understand that FF123.0.0 is supposed to include a new option to "Report Broken Site" on … (read more)

I am using Firefox 123.0.0 (rel. 20-Feb-2023) on a Win 10 Pro v22H2 computer.

I understand that FF123.0.0 is supposed to include a new option to "Report Broken Site" on the menu (hamburger icon) that is described in the support article How do I report a broken site in Firefox desktop? but I can't see this new option. I also checked the menu options under More Tools and Help but can't find it.

Exiting and re-opening Firefox didn't solve the problem.

Asked by lmacri Prieš 10 valandų

Last reply by MarkRH Prieš 28 minutes

When I play a YouTube video on a web page, the playback box has a big white colour.

I'm not very good at English, so I use a translator. After updating to the latest version of Firefox, the problem I'm having is that when I play a YouTube video on the we… (read more)

I'm not very good at English, so I use a translator. After updating to the latest version of Firefox, the problem I'm having is that when I play a YouTube video on the web side, the playback box will have a large white colour, as shown in the red box below. I would like to know what is causing this, my current version is 123.0

Asked by feifang feng Prieš 4 valandas

Last reply by takeruantonius27 Prieš 56 minutes

Porting Firefox

Tomorrow I will help a friend update their unsupported Linux OS to the most current version of the OS. The present version of Firefox is 88. Firefox could not update I a… (read more)

Tomorrow I will help a friend update their unsupported Linux OS to the most current version of the OS. The present version of Firefox is 88. Firefox could not update I assume because of the age of the OS.

My concern is porting everything correctly from the old to the new version of Firefox. If I setup sync, will it restore his passwords and add-ons in addition to his bookmarks?

If not is there a good way to do it?

Asked by Guy Prieš 3 valandas

Last reply by jonzn4SUSE Prieš 1 valandą

Every time I post a reply to a question I receive an error message and the reply does not post.

This is the error message. 'An Error Occurred Oh, no! It looks like an unexpected error occurred. We've already notified the site administrators. Please try again now,… (read more)

This is the error message.


'An Error Occurred

Oh, no! It looks like an unexpected error occurred. We've already notified the site administrators. Please try again now, or in a few minutes.


I have tried resending numerous times since last night with the same result.

Version 122.0.1 Firefox Release February 6, 2024

Asked by PhilG Prieš 11 valandų

Last reply by ghc03361 Prieš 2 valandas

Etsy tab (website, not pop-up ad) automatically opens when FF starts up. How to stop this?

A tab for the Etsy website automatically appears every time FF starts up. How to stop this? Just began after using the site a couple of times, but I did not indicate or… (read more)

A tab for the Etsy website automatically appears every time FF starts up. How to stop this?

Just began after using the site a couple of times, but I did not indicate or click a setting on the Etsy site to ask for this.

All solution suggestions seem to be for pop-up ads, and don't work to block a website. Is there a way to block this?

Asked by hurleylilly Prieš 11 valandų

Last reply by cor-el Prieš 5 valandas

Fixed - After A Bookmarks' Library [Restore] Function, Tag Bookmark Names & Folders Show Duplicated

Something went wrong w/ the mouse, some of my tags disappeared & wasn't able to recover them via Ctrl+Z, so I decided to perform my 1st [Restore] (never had to do 1 b… (read more)

Something went wrong w/ the mouse, some of my tags disappeared & wasn't able to recover them via Ctrl+Z, so I decided to perform my 1st [Restore] (never had to do 1 before), since I had just recently done an [Export Bookmarks] & a [Backup]. Everything seems to have gone Ok, except that for every tag, all of the bookmarks listed under the [Name] column are duplicated. When I right-click & [Show In Folder], they both show in the same folder. When going onto their folder, they are only shown once, so there are no duplicates there. When I attempt to [Delete] 1 of the 2 duplicate entries they both get [Deleted], so I can only conclude that they are 1 in the same. But the question remains, "How can I fix this duplicate condition?"

Another related & interesting behavior is that, from any bookmark folder where you can clearly see there are no duplicated bookmarks, when you do a [Search] from the top-right-hand search-box, the "results" are also "duplicated", although you might need to sort them by clicking on the [Name] column control. So, I can go to any bookmark folder & clearly see that there are no duplicate bookmarks, but when you do a [Search], that's when you get duplicate entries. That leads me to believe that this is the result of the [Search] function, & thus for some odd reason the [Search] is generating "duplicate entries". And then perhaps, both the [Tag]s & the [Search] function are related.

Also, this "duplication" does not happen on newer added bookmarks, after the [Restore] was executed, & it's only a phenomenon that affects those bookmarks that were saved by the Bookmarks' Library [Backup] function, & thus this anomaly was introduced by the [Backup].

Actually, I just realized the problem is more complicated than I thought. The reason any search results in "duplicate bookmarks" is because there are 2 sets of folders, 1 set above the other, & if you don't scroll down all the way you won't see it. So that's why there are actually "2 Sets Of Bookmarks", because there are "2 Sets Of Folders", 1 above the other. The problem is that when you delete any "Duplicate Bookmark" you delete them both, & not just 1 of the 2 bookmarks.

I wonder if it would work, to "Delete All Bookmarks" & then do a [Restore]?

Could "Mozilla Support" answer that?

Don't know why every time I attempt to [Post A Reply] & get an "Error",... So I'm going to post my reply right here,...

Fix: (2024-02-19) Of course, I did some testing before I concluded what was the best approach, but since I noticed all of the "Bookmarks Folders" were duplicated under [Bookmarks Menu], an easy fix is to go to the "bottom duplicated folder", right on top of the [Other Bookmarks] folder, & "Select It" (by clicking on it) & [Delete] it (w/ the [Delete] key on your keyboard). Do this 1 by 1, until you reach the "bottom folder" of the bookmarks' folder you certainly don't want to delete. Close Firefox & then reopen it - to make sure Firefox takes care of any garbage-collection. Then do your Bookmarks' Library [Export Bookmarks To HTML] followed by a [Backup], & you are good to go.

Actually, I don't know what introduced the error. Don't know if it was Firefox's [Restore] function, or it could have been me (by accident) w/ some "unnoticed & unexpected" move of the mouse/trackball, which accidentally duplicated all of the folders w/o me noticing, & that is why all of the "Bookmarks" were "duplicated".

Happy Firefox Browsing,...

Asked by Jimmy Prieš 5 dienas

Last reply by James Prieš 5 valandas

Youtube acting maliciously (at least sus) with Firefox

You may have heard about this, Youtube (and parent Google) have recently declared war on adblockers and non-Chrome browsers. I have reason to believe they have escalated… (read more)

You may have heard about this, Youtube (and parent Google) have recently declared war on adblockers and non-Chrome browsers. I have reason to believe they have escalated that war to deliberately crash non-Chrome browsers, at least slowing them down to make them non-responsive.

In the past few days, browsing Youtube has caused my system to stop responding requiring a power cycle to clear the problem.

Has anyone else encountered this problem? Is this just a bad setting, or is Youtube acting as malicious as I believe them to be?

Asked by WmRTaylor Prieš 1 dieną

Last reply by cor-el Prieš 6 valandas

Does having inactive tabs, such as news articles with embedded videos playing, consume data?

In my location, my only option for internet access is a mobile hotspot with limited data. Consequently, I am always mindful of my data usage when using my laptop. Despite… (read more)

In my location, my only option for internet access is a mobile hotspot with limited data. Consequently, I am always mindful of my data usage when using my laptop. Despite primarily browsing static pages, email, and other low-data activities, I often find my data usage higher than anticipated. The main culprit comes to mind to be videos embedded in news articles. Sometimes, with multiple tabs open, I switch to an inactive tab only to find a video playing. Although I've configured my Firefox preferences not to autoplay videos, it seems that YouTube videos still override these settings.

So, my question is, when a tab is inactive, does Firefox stop all data transfer for that tab in the background? And if not, what are the solutions to stop any background data other than continually closing all tabs?


Also, any suggestions on this topic are appreciated, especially from and to users who also live in remote areas without fiber, DSL, etc.

Asked by Terra Civis Prieš 2 dienas

Last reply by cor-el Prieš 6 valandas

website certificate

Hi there, Our website, Stjathenaeum.org, goes to a page saying the certification does not match, and says you can continue at your own risk (basically). Is there anywher… (read more)

Hi there,

Our website, Stjathenaeum.org, goes to a page saying the certification does not match, and says you can continue at your own risk (basically). Is there anywhere to fix this issue?

Thank you! Scott Davis

Asked by sdavis3 Prieš 17 valandų

Last reply by cor-el Prieš 8 valandas

Intranet site no longer works with Mozilla Firefox

We have an intranet site behind an Active Directory Federation Services (AD FS) - after updating the SSL certificate, the website will no longer allow Firefox clients to … (read more)

We have an intranet site behind an Active Directory Federation Services (AD FS) - after updating the SSL certificate, the website will no longer allow Firefox clients to log in.

They will be prompted to sign in (with a default sign in prompt, not even the website login prompt), even if you enter the correct user/password it will continue to prompt you. The new cert works with Edge, Safari, and Chrome - I've enabled the following settings in about:Config network.automatic-ntlm-auth.trusted-uris, network.negotiate-auth.delegation-uris, network.negotiate-auth.trusted-uris, and set signon.autologin.proxy to be true - but the issue still persists.

Has anyone seen this/been able to figure this out? I've seen a few other posts, but no resolutions. Does Firefox not support Certificate Signature Algorithm SHA-384 With RSA Encryption? This is the only difference I can see between the 2 certificates; the original is SHA-256 With RSA Encryption.

Thank you!

Asked by paulieixnay Prieš 11 valandų

Last reply by cor-el Prieš 8 valandas

firefox browser

Hi Windows 11. Every time I open a new tab and make a search I get a field under the bookmarks for my google account. I do not want this. On the web it says I should go t… (read more)

Hi Windows 11. Every time I open a new tab and make a search I get a field under the bookmarks for my google account. I do not want this. On the web it says I should go to account settings and scroll down to the Linked Accounts section. I cannot find that section. Elsewhere I read that I have to do something in my google account as well. How do I get rid of the field for my google account when searching in firefox, please?

Asked by aswright47 Prieš 11 valandų

Last reply by TyDraniu Prieš 10 valandų

Youtube player in normal videoplayer is in the wrong ratio

Hello, I am writing this as I have yet to find any answers My problem lies in the fact that while browsing on YouTube the ratio suddenly changed with no warning. When in… (read more)

Hello, I am writing this as I have yet to find any answers

My problem lies in the fact that while browsing on YouTube the ratio suddenly changed with no warning. When in a private window it does not change the ratio and I have no idea as to why. I have tried to restart both FireFox and my computer, but none of this have helped, I then tried disabling all my extensions, this also did not help, and as I have yet to find anything about this problem elsewhere I hope that I could get my answer as to why this has happened, and how to fix it

The first picture is the ratio that is the "normal" and the second is should be, does anyone have any answers?

Asked by Carl Peter Conrad Prieš 14 valandų

Last reply by cor-el Prieš 11 valandų