How do I dump this last horrible upgrade?

This last upgrade on Aug 1st has completely screwed up my browser. My zoom is now insane, requiring shrinks that ruin boxes and other web objects. Half of my menu is gone… (read more)

This last upgrade on Aug 1st has completely screwed up my browser. My zoom is now insane, requiring shrinks that ruin boxes and other web objects. Half of my menu is gone. Never seen a worse browser disaster. How do I reverse this upgrade? Thanks for your time.

Asked by iliveinmyinbox101 Prieš 6 dienas

Last reply by iliveinmyinbox101 Prieš 6 dienas

Right clicking link in search results no longer opens new tab

Hi, I've been using Containers in Firefox since I discovered it's existence. I've always been able to right click on a link in a search result and am then given a multit… (read more)

Hi,

I've been using Containers in Firefox since I discovered it's existence. I've always been able to right click on a link in a search result and am then given a multitude of options. Almost invariably, I select "Open link in Personal Container". When I do so nothing happens. No new tab opens. No new instance of Firefox opens. Literally, nothing happens. However, if I click the link, the page that I'd like to view opens. I've not changed any of the settings in Firefox. I've not installed any new software. I've run several security apps and none has reported any malicious software on my system. I prefer to keep my original search page and explore search results on a different tab. Am I able to go back to that mode of working?

Asked by Thomas Prieš 6 dienas

Gaming via Firefox: broken audio in Fedora 34 but it works on Debian 10

Hi. I have been experiencing audio problems in Fedora's Firefox when gaming in some web sites like <kbhgames.com>. An example happpens in <https://kbhgames.com/g… (read more)

Hi.

I have been experiencing audio problems in Fedora's Firefox when gaming in some web sites like <kbhgames.com>. An example happpens in <https://kbhgames.com/game/dragon-ball-advanced-adventure>.

All goes well on a 64-bit Debian Buster's Firefox 78.14.0esr. The problem is about a 64-bit Fedora's Firefox 94.0. And yes, the issue is there even when all permissions are loosen.

Besides optional troubleshooting Information being shared, common specs are below for convenience:

* user agent Mozilla/5.0 (X11; Fedora; Linux x86_64; rv:94.0) Gecko/20100101 Firefox/94.0; and

* Kernel (according to uname) Linux charger-rt 5.14.18-200.fc34.x86_64 #1 SMP Fri Nov 12 16:48:10 UTC 2021 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux.

Plus, the <about:support>'s Media table

Media Audio Backend pulse-rust Max Channels 2 Preferred Sample Rate 48000 Roundtrip latency (standard deviation) 77.89ms (21.60) Output Devices Name Group Vendor State Preferred Format Channels Rate Latency Built-in Audio Analog Stereo Enabled All default: F32LE, support: S16LE S16BE F32LE F32BE 2 default: 48000, support: 1 - 384000 0 - 0 Input Devices Name Group Vendor State Preferred Format Channels Rate Latency Monitor of Built-in Audio Analog Stereo Enabled None default: F32LE, support: S16LE S16BE F32LE F32BE 2 default: 48000, support: 1 - 384000 0 - 0 Built-in Audio Analog Stereo Enabled All default: F32LE, support: S16LE S16BE F32LE F32BE 2 default: 48000, support: 1 - 384000 0 - 0

Regards.

Asked by Bea Prieš 6 dienas

Warnnig Can't open page

Hi, After the last update, when I connect to my regular sites, I keep getting an error massage , some times the site is being opened , but some times the URL I try to rea… (read more)

Hi,

After the last update, when I connect to my regular sites, I keep getting an error massage , some times the site is being opened , but some times the URL I try to reach does not open at all.

Thanks for your help

Asked by dgraveh Prieš 6 dienas

Twitch tab stutters

Like in https://support.mozilla.org/en-US/questions/1224759 my twitch tab stutters when i change from a different tab to the twitch tab. I don't have it everytime, it's … (read more)

Like in

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1224759

my twitch tab stutters when i change from a different tab to the twitch tab. I don't have it everytime, it's really inconsistent. It appears that my video moves forward some seconds. Suggestions like in the link didn't helped for me.

I tried: - set media.suspend-bkgnd-video.enabled to false and restart -> didn't solve the issue -set media.suspend-bkgnd-video.enabled back to true and restart -> didn't solve the issue -set media.suspend-bkgnd-video.enabled to false set network.http.throttle.version to 1, restart,

 set media.suspend-bkgnd-video.enabled to true again and restart -> nope

- set network.http.throttle.version to 0 and restart -> nope.

I'm really helpful for any ideas. Thanks in advance!

Asked by brychcy_1993 Prieš 6 dienas

Firefox crashing on certain tabs inluding "https://support.mozilla.org/en-US/products/firefox/fix-problems"

I have updated firfox and tried full refresh. Does not crash in troubleshoot mode, but still does with all themes and extensions disabled. I use : Bitwarden Evernote web… (read more)

I have updated firfox and tried full refresh. Does not crash in troubleshoot mode, but still does with all themes and extensions disabled.

I use :

Bitwarden Evernote web clipper Decentraleyes Privacy badger Ublock origin

Asked by Mark Lewis Prieš 6 dienas

Last reply by Mark Lewis Prieš 6 dienas

Printing doesnt work properly with new update

Good day MOZILLA! Printing doesnt work properly with new update - seems like PDF issues... When we print .. the preview is fine but it prints like in zoom mode.. only q… (read more)

Good day MOZILLA! Printing doesnt work properly with new update - seems like PDF issues...

When we print .. the preview is fine but it prints like in zoom mode.. only quarter of page... so


1. Seems to be isolated to only certain PDF's ... when printing from the print function within firefox 2. SAVING a print as "PDF" - also one of my team's when she "prints" to a PDF and saves it saves this ZOOMed in mode 3. PRINTING a PDF from WEBSITE - not downloading it, just printing straight from website - im trying to print 3 pages... it zooms in i only get a 1/4 page...of each page (so i only get partial pages that print 4. from google docs i couldnt print an "image" that i added to the DOC... more specifically a LOGO that i added onto the DOC would not print properly... it looked like zoomed in and only printed about a 1/4 of the logo... straight from the DOC... I had to download as a PDF then it printed fine... but i downloaded the PDF from google docs... not originating from the "print" function inside FIREFOX.


My trouble shoots 1. shut everything down turn back on 2. uninstall printer reinstall 3. use a different browser (BOOM EVERYTHING WORKED FINE) 4. so looked at update history for firefox sure enough started right around that time.. 5. so i reverted back to OLD VERSION... (BOOM EVERYTHING IS FINE) 6. Updated to new version again (no working again :(


Ok.. well hopefully we can get an update on this

Asked by timl1 Prieš 6 dienas

Encrypted form on web page - Firefox wouldn't send

HI, Had to fill in an encrypted form (here in the UK) from a Canadian Bank to finalise setup of a new account. On completion and attempted submission, Firefox wouldn't al… (read more)

HI, Had to fill in an encrypted form (here in the UK) from a Canadian Bank to finalise setup of a new account. On completion and attempted submission, Firefox wouldn't allow the IP address 192.168.0.1 (I'm using a D-Link USB G4 dongle) to send. It refused because the IP address is not secure. Is this a problem with the dongle (USB hardware, my G4 provider, or something in my computer, provider, or Firefox settings?

Asked by gladtobe Prieš 6 dienas

Application action settings resets to 'download' after an update

After doing an update to Firefox (currently on 102.0.1), the settings for what happens when I click on a PDF file always seems to reset to 'save file', when what I want (… (read more)

After doing an update to Firefox (currently on 102.0.1), the settings for what happens when I click on a PDF file always seems to reset to 'save file', when what I want (and what I have to keep changing back to) is 'Always ask'.

Is this a known issue or is it something about my environment that causes this?

My system is running Windows 11 on an HP laptop with an AMD 7-5800U CPU and 8Gb of memory. [I'm posting this on my desktop machine which doesn't seem to exhibit the same behaviour - Windows 10 on an Intel 8500 CPU and 16Gb of memory]

thanks for any advice.

Alan

Asked by alan.sharkey Prieš 4 savaites

Last reply by alan.sharkey Prieš 6 dienas

WaPo articles not displaying correctly in FF v103.0.1

Hi, I first posted this in error in the Discussions section and was pointed to this forum. Articles from the Washington Post (washingtonpost.com) are not displaying enti… (read more)

Hi, I first posted this in error in the Discussions section and was pointed to this forum.

Articles from the Washington Post (washingtonpost.com) are not displaying entirely correctly in FF v103.0.1, Mac OS 10.14.6 (Mojave). The headline and body text appears normally, but the lead graphic or photo is just a blurry smear, the Comments button does nothing, comments do not load at all, the Section button doesn't work, the Sign In button doesn't work, and the magnifying-glass Search function doesn't work correctly). Links at the bottom of the page to other articles do lead to the articles themselves (which are also displayed as described above), but the links, normally shown as an image with a headline, just appear as a gray rectangle. Article display worked normally in 102.0.1 and works normally in Chrome. Articles from the New York Times and a couple of other randomly selected periodicals that I read all work normally in 103.0.1.

jscher2000, a Discussions collaborator, suggested that I toggle the Reader View switch. When I do that, the article text displays fine but there are no photos or graphics. In-article links (to sources, other articles, etc.) do work; links to other Washington Post articles produce the same result (very blurry lead photo, no photos at all in the body of the article, Sign In, Section and Comments buttons not working, etc.).

Because the Sign In button on the newly opened article does not work, I can't verify that I am indeed logged in, even though I am logged in on the main washingtonpost.com page.

jscher2000 also suggested that "One possible reason for the content to look blurred on a news site would be if one of your add-ons removed a forced-subscription overlay without cleaning up fully. However, if you are already a subscriber, then that would be unlikely (assuming you are signed in)." I don't quite know what to do about this -- I don't know what the forced-subscription overlay is or where I'd find it or what to do about it. I do have several add-ons installed, mostly to block ads and trackers and promote security. Also, as I mention, I can't verify whether I am still signed in when I open a new article because the new article displays a non-working Sign In button even though I'm signed in on the main page. So I'm kind of stuck on that one.

Everything I describe here was not a problem in FF102.0.1 -- things worked fine. After upgrading to FF103 and finding the problems, I went backward and reinstalled FF102, and after some fumbling around got my old profile installed. Everything worked normally. And everything works normally with the same Web sites and pages in Chrome.

Thanks for any light you can shed on this. In the meantime, I'll go back to FF102.0.1 and stand by for further developments.

Asked by pts2 Prieš 6 dienas

Last reply by pts2 Prieš 6 dienas

Saved bookmarks aren't being displayed on bookmark list even tho they were saved/addded. FF failes to save bookmarks.

Hi When I save bookmark in e.g. folder XYZ which already holds e.g. 65 links, the new bookmark is not displayed. Same goes for general saving where either bookmark is not… (read more)

Hi

When I save bookmark in e.g. folder XYZ which already holds e.g. 65 links, the new bookmark is not displayed. Same goes for general saving where either bookmark is not displayed, or in few cases it wasn't even saved. wth is going on with your bookmark system? FF is honestly the only browser which has unreliable bookmark system. It's like FF on a whim stops saving bookmarks, or choose to not display more than X links in given folder. This is just absurd.

Asked by Luke Prieš 6 dienas

Last reply by Luke Prieš 6 dienas

How to expand the bookmarks tree by default when creating a new bookmark?

When creating a new bookmark, there is an arrow button named "Show all the bookmarks folders" that lets you choose the destination. I have managed to make the tree bigger… (read more)

When creating a new bookmark, there is an arrow button named "Show all the bookmarks folders" that lets you choose the destination. I have managed to make the tree bigger and remove the huge thumbnail by modifying userChrome.css, but having the destination tree expanded by default would be so much more usable. The addon Default Bookmark Folder Default Bookmark Folder has a search feature but it's slower than just having the full tree from the beginning. Thank you for your help!

Asked by 1ceSpark Prieš 5 dienas

multi-account containers disappeared

I had created a number of new container categories (ie: news, financial, internet). This morning they are all gone, only the four that are in the add-on are left (persona… (read more)

I had created a number of new container categories (ie: news, financial, internet). This morning they are all gone, only the four that are in the add-on are left (personal, work, banking, shopping). I have sync turned on, even clicked the sync button again. I had a lot of sites set to open in particular containers, now they all ope in personal. If this is going to continue, is there a way to back up my list of containers? Using Firefox 103.0 (64-bit) on a windows 10 pc.

Asked by johnnyk900 Prieš 1 savaitę

Last reply by johnnyk900 Prieš 6 dienas

Firefox 103 URL bar shows "Search with Google" and "Search with Amazon" even though those search engines are disabled.

Since upgrading to Firefox 103.0.1 on Linux Mint I am noticing that clicking on the URL bar or typing anything into it now adds "Search with Google" and "Search with Amaz… (read more)

Since upgrading to Firefox 103.0.1 on Linux Mint I am noticing that clicking on the URL bar or typing anything into it now adds "Search with Google" and "Search with Amazon" in the dropdown URL suggestions. This is unwanted behaviour since I have those search engines disabled.

In searching for an answer I found some old suggestions such as setting browser.urlbar.unifiedcomplete to false. However this no longer works.

Asked by arvana Prieš 5 dienas

Login to cibconline.cibc.com

I've been using Firefox for 25+ years, always keeping it up to date. I've been a customer of CIBC Bank for 20+ years and using their online website since its beginning. L… (read more)

I've been using Firefox for 25+ years, always keeping it up to date. I've been a customer of CIBC Bank for 20+ years and using their online website since its beginning. Last week I've been unable to login to my accounts without going thru an inconvenient and time-consuming telephone code procedure every time. Previously, this procedure had been in place only occasionally as a secondary method of identification.

CIBC advised changing my anti-tracking and cookie settings. After trying all the alternatives, there was no change. Checked out Edge browser, and it was the same. Checked out Firefox and Edge on a second computer and it was the same. Installed the Chrome browser, and it works fine!

No problems accessing any other website. Anyone ever experienced this? Any suggestions?

Asked by BrianM Prieš 5 dienas

Last reply by BrianM Prieš 5 dienas

Google Searches in Firefox Repeating Itself

There is this weird bug(?) that popped up like within a day or so. When searching for some terms with Google in Firefox, the search result would repeat itself. For exampl… (read more)

There is this weird bug(?) that popped up like within a day or so. When searching for some terms with Google in Firefox, the search result would repeat itself. For example, searching for terms like "ab", "abc", or "hgi" would result in two searches, but not "def". So let's say if I search for "ab" twice, I would get 4 search histories of "ab".

One curious thing I noticed is that if I already have a non-blank tab opened before the search, going back to it and then going forward to any search that would repeat itself would prompt it to produce two search histories again. The problem to this is that if there were other searches further up the tab's histories (I usually search for multiple things within the same tab), they would essentially be lost (I turned off search and form history) when the search repeated itself, since it would act like I made a new search of the same term.

I have updated the Firefox browser to the latest stable version 103.0.1, and the problem persists. I tried to replicate this on Chrome to no avail. It's irking me to no end, so any help is much appreciated.

Asked by urishino Prieš 5 dienas

Last reply by urishino Prieš 5 dienas

Clicking on a certain link does not do anything in FF but works fine in Chrome

Hi, I created a sign in to a particular account for a website using FF about a year ago & used it several times without issue. I haven't used it in about 6 months &am… (read more)

Hi, I created a sign in to a particular account for a website using FF about a year ago & used it several times without issue. I haven't used it in about 6 months & now when I try to sign in, nothing happens. The mouse pointer turns to a pointing hand when I hover over the sign in, but that's it, the tab doesn't refresh & no new tab is opened. It doesn't look like FF recognizes this as a link.

When I right click on other links I get the option to: Open Link in New Tab Open Link in New Window etc...

but when I right click on this link causing me issues, I get: Save page as... Save Page to Device etc...

It is as though FF doesn't see this as a valid link. I'm using Windows 10 64 bit & FF version 103.0.1 & have FF set to automatic update.

I've run FF in safe mode & no change, suggesting it's not my add-ons.I've Googled the problem & seen examples of what look similar, but no solution seems to work. In particular I've tried the suggestions from https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can but none helped.

I don't have any issues with this link in other browsers. Chrome opens it up in an instant & I'm wondering whether it would be just easier switching to Chrome as my default.

I'd love to stick to FF as my default, can anyone help?

Asked by jpasznyk Prieš 6 dienas

Last reply by jpasznyk Prieš 5 dienas

Firefox changed the way it displays url suggestions

I go to Yahoo.com for email several times daily. I rarely go to Youtube.com . I believe the order that url suggestions (and autocomplete) come up has changed in one of F… (read more)

I go to Yahoo.com for email several times daily. I rarely go to Youtube.com .

I believe the order that url suggestions (and autocomplete) come up has changed in one of Firefox's updates and now, as soon as I type the "y", Firefox suggests Youtube.com . I go to Yahoo.com a hundred times for any one time I might visit Youtube and Yahoo would come first alphabetically so I would assume it would "suggest" Yahoo before Youtube.

My guess is that Firefox decides on which site is more popular during daily browsing but this was not the case before.

I have tried several methods to attempt to control the order the suggestions appear but Youtube still autocompletes as soon as I type the "y".

Any way to change this to my liking? Or is this just the way it is and will be?

I've attached a screenshot but I edited it to obliterate a few id's and personal information from the example url's.

Asked by caladie Prieš 4 dienas

Cannot watch purchased videos online using Firefox

When I go to Artists Network and log into my account and try to view the videos that I have paid for, by clicking on a link - with Firefox nothing happens. However, they … (read more)

When I go to Artists Network and log into my account and try to view the videos that I have paid for, by clicking on a link - with Firefox nothing happens. However, they work using MS Edge.

Use hardware acceleration is unchecked and my graphics driver is up to date. If Microsoft Edge works why doesn't Firefox?

What is wrong?

Asked by NiagaraMouse Prieš 6 dienas

Last reply by NiagaraMouse Prieš 4 dienas