Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Sürekli Yavaşlama ve İndirme Yapmama Sorunları

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Paskiausią atsakymą parašė Selim

more options

merhabalar.

firefox en son sürüm kullanmaktayım.

uzun yıllardır vazgeçilmezim ama son zamanlarda yaşadığım sorunlardan dolayı chrome'a geçmeyi düşünmeye başladım.

çok sık sorunlar yaşıyorum. İndirme işlemi bazen kendiliğinden olmamaya başlıyor. 2-3 günde bir firefoxu sıfırlayarak çözebiliyorum bu sorunu. eklentileri de devredışı bırakarak test ediyorum ama sorun devam ediyor. şimdi tekrar sıfırladım.

bir diğer sorun ise web sitelerini açarken belli zaman sonra sayfalar arası geçişlerde açılmalarda loading ekranı ile 10 saniye gibi bir süre bekleyip öyle açılıyor.

chrome veya farklı tarayıcılarda bu sorun yok ama firefox ile bu sorunu 1 aydır sık yaşamaya başladım. eskiden çok hızlıydı.

Firefox seviyorum ama çok sıkıntı yaşıyorum web sitesi yapan ve işimin %90 'ı internet tarayıcısı olduğundan dolayı. lütfen bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim.

merhabalar. firefox en son sürüm kullanmaktayım. uzun yıllardır vazgeçilmezim ama son zamanlarda yaşadığım sorunlardan dolayı chrome'a geçmeyi düşünmeye başladım. çok sık sorunlar yaşıyorum. İndirme işlemi bazen kendiliğinden olmamaya başlıyor. 2-3 günde bir firefoxu sıfırlayarak çözebiliyorum bu sorunu. eklentileri de devredışı bırakarak test ediyorum ama sorun devam ediyor. şimdi tekrar sıfırladım. bir diğer sorun ise web sitelerini açarken belli zaman sonra sayfalar arası geçişlerde açılmalarda loading ekranı ile 10 saniye gibi bir süre bekleyip öyle açılıyor. chrome veya farklı tarayıcılarda bu sorun yok ama firefox ile bu sorunu 1 aydır sık yaşamaya başladım. eskiden çok hızlıydı. Firefox seviyorum ama çok sıkıntı yaşıyorum web sitesi yapan ve işimin %90 'ı internet tarayıcısı olduğundan dolayı. lütfen bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim.

All Replies (2)

more options

bu ekranda 10 15 saniye beklemekte en az.

Modified by Barış Dayak

more options

Firefox'u sıfırlamak işe yaramıyorsa yeni bir profil oluşturarak temiz bir başlangıç yapmayı deneyebilirsiniz.

Adres çubuğuna about:profiles yazıp Enter'a basın. Açılan sayfadan "Yeni profil oluştur"a tıklayın. Firefox hesabınıza giriş yaparak önemli verileri yeni profilinize aktarabilirsiniz.