Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Youtube isn't loading correctly (if at all)

  • 11 replies
  • 1 has this problem
  • 50 views
  • Paskiausią atsakymą parašė FredMcD

more options

So basically it has been 2 days since this happened, before update 88; main page of youtube doens't load correctly (only few thumbnails) and only after refreshing it for many times; other browsers load it fine; I did everything I could find and think of, including re-installing clean install, and even restoring windows to a week ago. any ideas or help are appreciated.

Chosen solution

Yesterday at college I was on different internet source, and firefox loaded youtube correctly (the problem re occurred with my internet connection) this is weird, because why just firefox?! Is the isp doing something?!

Skaityti atsakymą kartu su kontekstu 👍 0

All Replies (11)

more options

Make sure you are not blocking content.

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?


https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

Helpful?

more options

FredMcD said

Make sure you are not blocking content. Start Firefox in Safe Mode {web link} A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.


Thanks for the reply, but I tried that, more than once.

Helpful?

more options

Remove History For One Site {web link}

Open the History Manager <Control> (Mac=<Command>) <Shift> H. In the search bar, enter the name of the site. Right-click on one of the listings and select Forget About This Site. This should remove all information, including any site settings

Helpful?

more options

FredMcD said

Remove History For One Site {web link} Open the History Manager <Control> (Mac=<Command>) <Shift> H. In the search bar, enter the name of the site. Right-click on one of the listings and select Forget About This Site. This should remove all information, including any site settings

I made it clear, I even performed clean install of firefox and it still doens't work, I tried deleting history. Appreciate the help though.

Helpful?

more options

What happens? What is/are the exact error message(s) ?

Helpful?

more options

FredMcD said

What happens? What is/are the exact error message(s) ?

There's no error message, youtube just doen't load correctly, if i refresh it few time it sometime load some thumbnails but that's it, it doesn't load anything else sometime half loaded page of youtube say "check internet connection" but all other browsers load and work properly while that message show

Helpful?

more options

You can check the connection settings.

  • Options/Preferences -> General -> Network: Connection -> Settings

If you do not need to use a proxy to connect to internet then try to select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly.

See "Firefox connection settings":

You can do a malware scan just to be sure.

Helpful?

more options

cor-el said

You can check the connection settings.
  • Options/Preferences -> General -> Network: Connection -> Settings
If you do not need to use a proxy to connect to internet then try to select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly. See "Firefox connection settings": You can do a malware scan just to be sure.

Really thanks for the help, but I also tried these, and honestly I give up at this point, I will just use another browser for youtube for now.

Helpful?

more options

You can check the Web Console (Tools -> Web Developer) for messages about blocked content and about the presence of mixed or unsafe content.

You can check the Network Monitor to see if content is blocked or otherwise fails to load.

If necessary use "Ctrl+F5" or "Ctrl+Shift+R" (Mac: Command+Shift+R) to reload the page and bypass the cache to generate a fresh log.

Helpful?

more options

Chosen Solution

Yesterday at college I was on different internet source, and firefox loaded youtube correctly (the problem re occurred with my internet connection) this is weird, because why just firefox?! Is the isp doing something?!

Helpful?

more options

Have your ISP check your service.

Helpful?

Užduoti klausimą

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.