Mozilla 도움말 검색

고객 지원 사기를 피하세요. 저희는 여러분께 절대로 전화를 걸거나 문자를 보내거나 개인 정보를 공유하도록 요청하지 않습니다. "악용 사례 신고"옵션을 사용하여 의심스러운 활동을 신고해 주세요.

Learn More

Proč není všechno v čěštině. Neumím anglicky a Firefox používám již několik let. Jak vás mám kontaktovat, vždy je tam stránka v AJ.

  • 4 답장
  • 1 이 문제를 만남
  • 1 보기
  • 최종 답변자: Ansam

more options

Vyskakuje mi okno nabádající ke stažení nové verze Firefoxu. Když kliknu na odkaz  : Co je nového - vyskočí stránka v angličtině. Jsem starší ročník a tuto řeč neovládám . Nevím co je nového, nemohu si tuto informaci přečíst, protože neumím AJ. Odkaz -Spojte se snámi - rovněž tak, zkusil jsem první odkaz v AJ a vyšlo to- náhodou. Ovšem nerad zkouším něco, o čem nic nevím a mám obavy že po aktualizaci dojde k různým problémům, jako se stalo při minulé aktualizaci. Zmizely všechny záložky. Trvalo mi dost dloho , než se mi podařilo je obnovit. Toto jsou všechno nedokonalá řešení. Proč nezůstane všechno natavené tak jako před aktualizací. O takové aktualizace nemám zájem a stále vyskakovací okna mne obtěžují. Proveďte prosím kompletně přepracování všech stránek ( i do hloubky) souvisejících s aktualizací do národního prostředí, to je do českého jazyka. Potom si rád aktualizaci provedu. Firefox mám oblíbený , ovšem takhle ne. Děkuji za vaši reakci.

Vyskakuje mi okno nabádající ke stažení nové verze Firefoxu. Když kliknu na odkaz : Co je nového - vyskočí stránka v angličtině. Jsem starší ročník a tuto řeč neovládám . Nevím co je nového, nemohu si tuto informaci přečíst, protože neumím AJ. Odkaz -Spojte se snámi - rovněž tak, zkusil jsem první odkaz v AJ a vyšlo to- náhodou. Ovšem nerad zkouším něco, o čem nic nevím a mám obavy že po aktualizaci dojde k různým problémům, jako se stalo při minulé aktualizaci. Zmizely všechny záložky. Trvalo mi dost dloho , než se mi podařilo je obnovit. Toto jsou všechno nedokonalá řešení. Proč nezůstane všechno natavené tak jako před aktualizací. O takové aktualizace nemám zájem a stále vyskakovací okna mne obtěžují. Proveďte prosím kompletně přepracování všech stránek ( i do hloubky) souvisejících s aktualizací do národního prostředí, to je do českého jazyka. Potom si rád aktualizaci provedu. Firefox mám oblíbený , ovšem takhle ne. Děkuji za vaši reakci.

모든 댓글 (4)

more options

Tady je možnost výběru potřebné verze: https://www.mozilla.org/cs/firefox/all/#product-desktop-release

more options

Problém je tento : Já potřebuji před stažením a instalací konkrétní informace co je nového. Jinak se bojím to instalovat. Informace o tom kde je možné vezi vybrat mi nijak nepomůže. Jak jsem uvedl, stále vyskakuje okno-nová verze FF ke stažení,když kliknu na : co je nového,naskočí stránka v AJ. Neumím AJ. Proč nejsou i další podstránky a odkazy v CZ. Co je tedy NOVÉHO? Mám obavu z Upgrade, protože při minulé akci se ztratily všechny moje záložky a nastavení a já jsem horko těžko toto opravoval. Je tato nová verze tak převratná, že je nutná aktualizace? Dokáže mi někdo jasně odpovědět. Jaké má kdo zkušenosti s novou verzí? Kde najdu takovéto informace? Děkuji za informace.

more options

Pro ty, kteří neovládají příslušný jazyk jsou určené translatory (překladače). Odkazy, na které vedou některé odkazy mimo Firefox nejsou v působnosti lidí, kteří dělají českou verzi Firefoxu nebo webových stránek. Překladače jsou tady: Kategorie Podpora jazyků

more options

Pozrite sa, čo je nové vo Firefoxe 69.0.2:

글쓴이 Ansam 수정일시