Avatar for Username

ძიება მხარდაჭერაში

ნუ გაებმებით თაღლითების მახეში მხარდაჭერის საიტზე. აქ არასდროს მოგთხოვენ სატელეფონო ნომერზე დარეკვას, შეტყობინების გამოგზავნას ან პირადი მონაცემების გაზიარებას. გთხოვთ, გვაცნობოთ რამე საეჭვოს შემჩნევისას „დარღვევაზე მოხსენების“ მეშვეობით.

Learn More

Email signatures suddenly not showing images

  • 6 პასუხი
  • 1 მომხმარებელი წააწყდა მსგავს სიძნელეს
  • 15 ნახვა
  • ბოლოს გამოეხმაურა Matt

Hello

Having an issue with Mozilla Thunderbird email signatures on 1 of our 3 (fully up-to date) Windows 10 PCs. All 3 are running Thunderbird version 102.5.1.

When we write a new email on one of the PCs, the email signature text is displaying correctly but the images are not. They appear only as empty boxes with the alt text showing in the top left corner and an icon. I initially thought is was something to do with the images being remote on a web server so I moved them to the local machine, same issue.

The .html signature file opens perfectly fine in Google Chrome where the full signature is displayed in all its glory.

There are 2 users on this PC, both have the same issue. I have created a brand new Thunderbird profile, the issue remains.

Hopefully a screenshot appears below of the issue, I have pixelated some details for privacy.

Hello Having an issue with Mozilla Thunderbird email signatures on 1 of our 3 (fully up-to date) Windows 10 PCs. All 3 are running Thunderbird version 102.5.1. When we write a new email on one of the PCs, the email signature text is displaying correctly but the images are not. They appear only as empty boxes with the alt text showing in the top left corner and an icon. I initially thought is was something to do with the images being remote on a web server so I moved them to the local machine, same issue. The .html signature file opens perfectly fine in Google Chrome where the full signature is displayed in all its glory. There are 2 users on this PC, both have the same issue. I have created a brand new Thunderbird profile, the issue remains. Hopefully a screenshot appears below of the issue, I have pixelated some details for privacy.
მიმაგრებული ეკრანის სურათები

ყველა პასუხი (6)

Assuming you have already checked View>Message Body as HTML and Settings>Privacy&Security for remote images, the issue seems to be HTML. Possibly if you show the full HTML for the signature, some feedback can be given.

Hello David, yes I have those options. Content of the .html signature file is as below, with personal details and real links sanitised. Hopefully will display correctly, unless I have to quote it? When this file is opened in Google Chrome it works as expected and displays the signature, just not when loaded by Mozilla Thunderbird within a new email. This is the very same file used on the other 2 working PCs:

Used pastebin for the code:

https://pastebin.com/S1JXTSNN

ჩასწორების თარიღი: , ავტორი: jbassett

Hi David, have posted the sanitizes html code on PasteBin:

HTML code on PastBin https://pastebin.com/S1JXTSNN

ჩასწორების თარიღი: , ავტორი: jbassett

5th time lucky, trying to get a PasteBin link to show for the HTML code, this html file works fine when opened in Google Chrome and also works fine on the other PCs:

HTML code on PasteBin

It works fine for me. I replaced your URLs with some of my own. I would need actual HTML to further investigate this.