Avatar for Username

ძიება მხარდაჭერაში

ნუ გაებმებით თაღლითების მახეში მხარდაჭერის საიტზე. აქ არასდროს მოგთხოვენ სატელეფონო ნომერზე დარეკვას, შეტყობინების გამოგზავნას ან პირადი მონაცემების გაზიარებას. გთხოვთ, გვაცნობოთ რამე საეჭვოს შემჩნევისას „დარღვევაზე მოხსენების“ მეშვეობით.

Learn More

Drag and drop stopped working for Outlook webmail

  • 2 პასუხი
  • 1 მომხმარებელი წააწყდა მსგავს სიძნელეს
  • 8 ნახვა
  • ბოლოს გამოეხმაურა annev

Last week attaching documents using drag and drop suddenly stopped working for Outlook webmail. I've seen the same problem posted here, but no response yet. Already tested, this feature still does work in outlook when using Safari, so there is some new incompatibility between outlook and firefox. I really do NOT want to change browsers as I've been using Firefox forever, but this is a deal breaker. Please please Firefox, show some evidence that this new apparent incompatibility is being fixed. Thanks!

p.s. this doesn't seem like it should be left to volunteers, is there a way for messages to reach someone who actually works for firefox?

Last week attaching documents using drag and drop suddenly stopped working for Outlook webmail. I've seen the same problem posted here, but no response yet. Already tested, this feature still does work in outlook when using Safari, so there is some new incompatibility between outlook and firefox. I really do NOT want to change browsers as I've been using Firefox forever, but this is a deal breaker. Please please Firefox, show some evidence that this new apparent incompatibility is being fixed. Thanks! p.s. this doesn't seem like it should be left to volunteers, is there a way for messages to reach someone who actually works for firefox?

ყველა პასუხი (2)

This is probably something MS needs to be done on their side. A possible workaround for now is to attach the files instead of dragging.

(please do not comment in bug reports
https://bugzilla.mozilla.org/page.cgi?id=etiquette.html
)

ჩასწორების თარიღი: , ავტორი: cor-el

I did of course know that I could attach using another way, it is just too time consuming for a function that I use all the time. Glad to see in the bug report that there are people looking into this, hope they find a fix soon. Especially appreciate those that commented on elevating the priority for this, glad to see that piece being understood.