Avatar for Username

ძიება მხარდაჭერაში

ნუ გაებმებით თაღლითების მახეში მხარდაჭერის საიტზე. აქ არასდროს მოგთხოვენ სატელეფონო ნომერზე დარეკვას, შეტყობინების გამოგზავნას ან პირადი მონაცემების გაზიარებას. გთხოვთ, გვაცნობოთ რამე საეჭვოს შემჩნევისას „დარღვევაზე მოხსენების“ მეშვეობით.

Learn More

Sekme Boyutları

  • 3 პასუხი
  • 1 მომხმარებელი წააწყდა მსგავს სიძნელეს
  • 5 ნახვა
  • ბოლოს გამოეხმაურა ibrahimtasaltin

Selamlar,

Zaman zaman tarayıcıda 15-20 sekme arası açmam gerekebiliyor. bu durumlarda yeni açılan sekmeler üst bantta yana kayıyor ancak görülmüyor. ulaşmak istediğimde üst taraftaki oklardan yana kaydırmam gerekiyor. ben yeni sekmelerin yana kaymasını değil, sekme boyutunun ufalarak tüm sekmelerin en üstte gözükür olmasını istiyorum. bu mümkün müdür?

Selamlar, Zaman zaman tarayıcıda 15-20 sekme arası açmam gerekebiliyor. bu durumlarda yeni açılan sekmeler üst bantta yana kayıyor ancak görülmüyor. ulaşmak istediğimde üst taraftaki oklardan yana kaydırmam gerekiyor. ben yeni sekmelerin yana kaymasını değil, sekme boyutunun ufalarak tüm sekmelerin en üstte gözükür olmasını istiyorum. bu mümkün müdür?

ყველა პასუხი (3)

Maalesef mümkün değil. Sekmelerin bir minimum boyutu var, ona ulaştığınızda daha fazla küçülmüyor.

Merhaba,

Tam bir çözüm olmasa da sürekli kullandığınız sekmeleri sabitleyebilirsiniz. Sabitlenen sekmelerin sadece simgeleri görünür, fare imlecini site simgesinin üzerine getirerek sekme başlıklarını da okuyabilirsiniz. Böylece 20'ye yakın sekmeyi aynı anda görebilirsiniz. (Ben denediğimde 24 sekmeye kadar sorun çıkarmadı)

  • Sekme sabitlemek için sekmeye sağ tıklayıp "S" harfini tuşlayabilirsiniz.
  • Sekmeyi eski haline döndürmek için sağ tıklayıp "N" harfini tuşlayabilirsiniz.

Sağlıklı günler dilerim...

https://support.mozilla.org/tr/questions/1196464

selamlar forumda gezinirken yukardaki linki gördüm. galiba sorum yanlış anlaşıldı ama linkteki yöntem benim sorunumu çözdü. belki size de yarar.

Teşekkürler