Avatar for Username

ძიება მხარდაჭერაში

ნუ გაებმებით თაღლითების მახეში მხარდაჭერის საიტზე. აქ არასდროს მოგთხოვენ სატელეფონო ნომერზე დარეკვას, შეტყობინების გამოგზავნას ან პირადი მონაცემების გაზიარებას. გთხოვთ, გვაცნობოთ რამე საეჭვოს შემჩნევისას „დარღვევაზე მოხსენების“ მეშვეობით.

Learn More

Felhasználói fiók mentett adatok

  • 1 პასუხი
  • 1 მომხმარებელი წააწყდა მსგავს სიძნელეს
  • 1 ნახვა
  • ბოლოს გამოეხმაურა Balázs Meskó

Üdv

Olyan problémám lenne a regisztrált profilommal, hogy kb 1 hete eladtam a laptopomat, amin használtam a profilt. Eladás előtt kiléptem a profilomból és feltett egy kérdést a böngésző, hogy akarom-e törölni az adataim a gépről. Erre igent nyomtam, de ahogy bejelentkeztem az új gépen, azt tapasztaltam hogy a korábban mentett adataim, belépési jelszavaim eltűntek a profilomból. Sok olyan fontos adatom volt benne, amit nem tudok jelszó emlékeztetővel helyreállítani, mert mint kiderült ezeket az oldalakat már 15 éve használtam/regisztráltam, ami még egy mára már inaktív freemail-es email címre küldené a linket. Önöknek nincs egy biztonsági mentés a profilhoz, lehetséges visszaállítást csinálni?

Köszönöm

Válaszukat az ombika1@gmail.com címen tudom fogadni.

Üdv Olyan problémám lenne a regisztrált profilommal, hogy kb 1 hete eladtam a laptopomat, amin használtam a profilt. Eladás előtt kiléptem a profilomból és feltett egy kérdést a böngésző, hogy akarom-e törölni az adataim a gépről. Erre igent nyomtam, de ahogy bejelentkeztem az új gépen, azt tapasztaltam hogy a korábban mentett adataim, belépési jelszavaim eltűntek a profilomból. Sok olyan fontos adatom volt benne, amit nem tudok jelszó emlékeztetővel helyreállítani, mert mint kiderült ezeket az oldalakat már 15 éve használtam/regisztráltam, ami még egy mára már inaktív freemail-es email címre küldené a linket. Önöknek nincs egy biztonsági mentés a profilhoz, lehetséges visszaállítást csinálni? Köszönöm Válaszukat az ombika1@gmail.com címen tudom fogadni.

ყველა პასუხი (1)

Szia!

A Firefox Sync nem biztonsági mentési szolgáltatás, hanem mint a neve is mutatja egy szinkronizációs megoldás. Nincs rá garancia, hogy az ideiglenesen felhőben tárolt (a fiók jelszavával titkosított) adatokból helyreállítható. Így sajnos ezek az adatok elvesztek.

Üdv, Balázs