Avatar for Username

ძიება მხარდაჭერაში

ნუ გაებმებით თაღლითების მახეში მხარდაჭერის საიტზე. აქ არასდროს მოგთხოვენ სატელეფონო ნომერზე დარეკვას, შეტყობინების გამოგზავნას ან პირადი მონაცემების გაზიარებას. გთხოვთ, გვაცნობოთ რამე საეჭვოს შემჩნევისას „დარღვევაზე მოხსენების“ მეშვეობით.

Learn More

Miksi välilehdet latautuvat vaikka en ole klikannut niitä?

  • 2 პასუხი
  • 4 მომხმარებელი წააწყდა მსგავს სიძნელეს
  • 95 ნახვა
  • ბოლოს გამოეხმაურა linkato1

Minulla on asetuksen edellisen istunnon välilehtien ja ikkunoiden palautus päällä.

Tänään kun avasin Firefoxin kaikki youtube videot jotka olivat välihdillä urLeina aukesivat ja rupesivat pyörimään vaikka aloiitus sivu ei oluut youtuben sivu. Aikaisemmin näin ei ole käynyt vaan videot ovat lähteneet pyörimään sitä mukaa kun olen klikannut ao. välilehden eteen.

Mitä on tapahtunut? Ja miksi en löydä asetuksista mitään täppää tyyliin "lataa välilehdet vasta siirryttäessä niille?"

Minulla on asetuksen edellisen istunnon välilehtien ja ikkunoiden palautus päällä. Tänään kun avasin Firefoxin kaikki youtube videot jotka olivat välihdillä urLeina aukesivat ja rupesivat pyörimään vaikka aloiitus sivu ei oluut youtuben sivu. Aikaisemmin näin ei ole käynyt vaan videot ovat lähteneet pyörimään sitä mukaa kun olen klikannut ao. välilehden eteen. Mitä on tapahtunut? Ja miksi en löydä asetuksista mitään täppää tyyliin "lataa välilehdet vasta siirryttäessä niille?"

ყველა პასუხი (2)

Mielenkiintoinen juttu. Koneeni kaatu muistiongelmien takia ja kun se buuttasi itsensä uudestaan, niin tuo ongelma katosi. Johtuiko se siitä että selain ei avannutkaan kaatumisen jälkeen välilehti automaattisesti vaan jouduin palauttamaan edellisen istunnon?

Ja se oli sitten vain se kerta. Edelleen kun avaan Firefoxin käynnistyy kaikki youtube videot välilehdissä, jotka eivät ole edes edustalla. Miksi?