Cerca nel supporto

Attenzione alle mail truffa. Mozilla non chiederà mai di chiamare o mandare messaggi a un numero di telefono o di inviare dati personali. Segnalare qualsiasi attività sospetta utilizzando l'opzione “Segnala abuso”.

Learn More

Questa discussione è archiviata. Inserire una nuova richiesta se occorre aiuto.

Hardware acceleration kikapcsolása

  • 6 risposte
  • 1 ha questo problema
  • 1 visualizzazione
  • Ultima risposta di ambrusve

more options

Sziasztok! Az Firefox for Android app-ban hol találom a "use hardware acceleration when available" opciót? Már szét túrtam a netet és az ott megadott leírások használhatatlanok. Az appban nincs "Performance" vagy "Speciális" opció, ahol ennek rejtőznie kellene. Vagy csak én vagyok extra béna!? :-)

Sziasztok! Az Firefox for Android app-ban hol találom a "use hardware acceleration when available" opciót? Már szét túrtam a netet és az ott megadott leírások használhatatlanok. Az appban nincs "Performance" vagy "Speciális" opció, ahol ennek rejtőznie kellene. Vagy csak én vagyok extra béna!? :-)

Tutte le risposte (6)

more options

Szia! Nincs ilyen kapcsolója a Firefox for Androidnak. A kérdésed egyébként eléggé XY problémának tűnik, pontosan mit szeretnél ezzel megoldani?

more options

Kedves Balázs,

a lányom tabletjén a Youtube csak Firefox-ban használható, mert életkora miatt az app letiltaná és a Youtube Kids-re utasítja. A tanárok meg egy csomó oktató anyagot youtube-ról küldenek.

Viszont kb. 1 hete a video összeugrik egészen kicsire és a vetítési felület felszabaduló része zöld lesz. Mindenhol azt írják, hogy a "Performance" beállításokban ki kell venni a pipát a "use hw acceleration"-től és megoldódik a probléma.

Remek, csak nem találom a beállítást az androidos appban?

more options

Nem tudom hol találtál ilyen javaslatot, de könnyen meglehet hogy ez még a régi (Firefox 78 előtti) Firefox for Androidra vonatkozott (én csak az asztali Firefoxhoz találtam leírásokat). Az új alkalmazás teljesen külön kódbázisra épül, így eltérőek a lehetőségek.

Most így elsőre nincs ötletem hogy mi lehet a megoldás (az én telefonomon sosem tapasztaltam ilyesmit). Kérnék egy képernyőképet, hogy könnyebb legyen körbekérdezni, hogy mások találkoztak-e már ilyesmivel. Addig is kerülőmegoldásként tudom javasolni a NewPipe alkalmazást.

more options

Igen, ez igaz, a leírások az asztali böngészőre vonatkoznak. Csatoltam a képernyő fotót. Az eszköz Lenovo TAB3 850 F Android 6.0, Kernel 3.18.19

more options

Azt a javaslatot kaptam, hogy mentsd le az about:support oldal tartalmát, és akkor be tudom küldeni a Bugzillába hibajegyként.

more options

https://support.mozilla.org/hu/user/fazekasl1975 hiba leírása/képernyőképe és eszköze megegyezik az enyémmel. Bármilyen oldalon lévő videó megjelenítése ugyanolyan hibával történik, teljes képernyős módban is.Valamelyik közelmúltbeli frissítést feltételezem okként.