Cari Bantuan

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hogyan állítható be, hogy ha céges környezteben használnálva a Firefoxot, a gépeken csak egy általam megadott oldalt nyitna meg a böngésző (Linux alatt) ?

more options

A lényeg, hogy több gépen dolgoznának a kollégák egy adatbázisból amit google dokumentumként töltenénk fel és aztán megosztanánk. Szeretnénk ha csak ezt az egy oldalt látnák/használnák. Ne tudjanak semmilyen más oldalra belépni, kvázi a böngészést szeretnénk letiltani. Lehetséges ez Firefoxból vagy Linux alól kell megoldani? Régebben az egyetem láttam, hogy a folyosón található nyilvános gépek csak a HIK felületét és annak aloldalait tudták elérni Firefox/Linux párosítással, innen jött az ötlet...

Előre is köszönöm a segítséget és elnézést ha rossz témakörben tettem fel a kérdést.

A lényeg, hogy több gépen dolgoznának a kollégák egy adatbázisból amit google dokumentumként töltenénk fel és aztán megosztanánk. Szeretnénk ha csak ezt az egy oldalt látnák/használnák. Ne tudjanak semmilyen más oldalra belépni, kvázi a böngészést szeretnénk letiltani. Lehetséges ez Firefoxból vagy Linux alól kell megoldani? Régebben az egyetem láttam, hogy a folyosón található nyilvános gépek csak a HIK felületét és annak aloldalait tudták elérni Firefox/Linux párosítással, innen jött az ötlet... Előre is köszönöm a segítséget és elnézést ha rossz témakörben tettem fel a kérdést.

Semua Balasan (1)

more options

Ez eléggé tág kérdés, és nem is érinti egyáltalán a webböngészőt. Fehérlistás tűzfalazással megoldható a dolog.

OFF: persze nem biztos hogy műszaki megoldással kell megoldani egy nem műszaki problémát.