Pretraži podršku

Izbjegni prevare podrške. Nikad te nećemo tražiti da nas nazoveš, da nam pošalješ telefonski broj ili da podijeliš osobne podatke. Prijavi sumnjive radnje pomoću opcije „Prijavi zlouporabu”.

Learn More

Thunderbird se pár vteřinách sekne a neodpovídá

  • 1 odgovor
  • 1 ima ovaj problem
  • Posljednji odgovor od Ansam

more options

Mailovou schránku mám u Shoptetu a protože stejný mail se používá na více počítačích, jedeme přes IMAP. Nyní jsme měli změnu v mailové adrese, jen v koncovce a to z .EU na .CZ. Asi tam mám něco špatně nastaveno, Thunderbird se po několika vteřinách po spuštění sekne a neodpovídá. takže se nedostanu ani do nastavení. Jsou tam dva e-mailové účty ten starý a ten nový. Starý se pochopitelně nepoužívá. Pravděpodobná příčina bude v chybové hlášce: "Poštovní server mbox.myshoptet.com nepodporuje IMAP4" : poradíte jak to odstranit?

Mailovou schránku mám u Shoptetu a protože stejný mail se používá na více počítačích, jedeme přes IMAP. Nyní jsme měli změnu v mailové adrese, jen v koncovce a to z .EU na .CZ. Asi tam mám něco špatně nastaveno, Thunderbird se po několika vteřinách po spuštění sekne a neodpovídá. takže se nedostanu ani do nastavení. Jsou tam dva e-mailové účty ten starý a ten nový. Starý se pochopitelně nepoužívá. Pravděpodobná příčina bude v chybové hlášce: "Poštovní server mbox.myshoptet.com nepodporuje IMAP4" : poradíte jak to odstranit?

Svi odgovori (1)

more options

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Windows- Štart - (WIN+R) - Spustiť a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má, hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje, alebo znova spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime a podľa obrázka kliknite na tlačidlo "Vykonať zmeny a reštartovať". = Ak problém nepominie vytvorte si NOVÝ PROFIL. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart (WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg