Mozilla Support में खोजें

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

11 év levelezése tűnt el, amikor megnyitottam a Thunderbird-öt. Hogy tudom visszaállítani?

  • 3 प्रत्युत्तर
  • 1 यह समस्या है
  • 1 view
  • के द्वारा अंतिम प्रतियुतर Balázs Meskó

more options

Tisztelt Cím!

2018.07.27-én szerettem volna megnézni leveleimet a Thunderbird rendszerében. Azonban a 07.20. előtt kelt leveleim eltűntek (2007 óta írt minden levél a Beérkezett üzenetek mappából). Az Elküldött üzenetek mappa úgy tűnik, rendben van. A számítógépen az Appdata/Roaming/Thunderbird fájlok alatt is csak nagyon kis méretű mappák vannak (egyedül a Sent mappa nagyobb). Hogyan lehet visszaállítani az elveszett levelezést (Beérkező üzenetek mappa)?

Előre is köszönöm a segítséget! Nagyon fontos lenne, hogy visszanyerjem az adatokat, 11 év levelezése veszett el ezzel a hibával.

Üdvözlettel: Andrea

Tisztelt Cím! 2018.07.27-én szerettem volna megnézni leveleimet a Thunderbird rendszerében. Azonban a 07.20. előtt kelt leveleim eltűntek (2007 óta írt minden levél a Beérkezett üzenetek mappából). Az Elküldött üzenetek mappa úgy tűnik, rendben van. A számítógépen az Appdata/Roaming/Thunderbird fájlok alatt is csak nagyon kis méretű mappák vannak (egyedül a Sent mappa nagyobb). Hogyan lehet visszaállítani az elveszett levelezést (Beérkező üzenetek mappa)? Előre is köszönöm a segítséget! Nagyon fontos lenne, hogy visszanyerjem az adatokat, 11 év levelezése veszett el ezzel a hibával. Üdvözlettel: Andrea

Andrea द्वारा सम्पादित

All Replies (3)

more options

Kedves Andrea!

Ha nincs ott a profilmappában, akkor a kiszolgálóról, ill. mentésből lehetne előkeríteni. Ezek hiányában sajnos sok mindent nem lehet tenni. Milyen szolgáltató, és milyen beállítással működik a program (IMAP/POP3)?

Üdv, Balázs

more options

Kedves Balázs!

A kiszolgálón (UPC webmail) kb. 3 év megvan. Időközben átállítottuk, hogy meglegyen a kiszolgálón is. POP3 programmal működik.

Üdv, Andrea

more options

Nos alapesetben POP3 esetén letöltéskor törli a levelet a kiszolgálóról. Ha csak ezen a gépen voltak meg az e-mailek, akkor nincs mit tenni.