חיפוש בתמיכה

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Infinite Redirect Loop when selecting group in Google Groups

  • 30 תגובות
  • 18 have this problem
  • 452 views
  • תגובה אחרונה מאת AnonymousUser

more options

When I sign in to Google groups, then select one of my groups, I get into an "infinite redirect loop." The page hangs, "Redirecting" appears in the page title, and at the bottom it says (alternating) "waiting for google.com" or "waiting for groups.google.com". I have Firefox 3.6.3, which I think is latest and greatest.

This problem has been reported to Google and you can see the discussion here: http://groups.google.com/group/is-something-broken/browse_thread/thread/8fb760742f6ce7ba/f7065d7bd3499f65#f7065d7bd3499f65

You go to the Google Groups help forum, look at "Is something broken" discussion, and look further for "Infinite Redirect Loop." This may be a problem that only affects moderators.

I'm not sure if this is a problem with Firefox, Google groups, or the interaction.

URL of affected sites

http://groups.google.com/

פתרון נבחר

Issue seemed to clear itself yesterday. I updated to Firefox 3.6.6 and have no problem so far today.

Read this answer in context 👍 0

כל התגובות (20)

more options

The same is happening to me, but on Google Chrome, so it appears to be an issue with Google Groups, not Firefox.

more options

I have the same problem but I am able to get GG to launch with IE 7. It's not the main GG page, but only when you select an actual group to display...

more options

Me too, on Firefox 3.5.9; not on Safari 4.0.5.

more options
I have the same problem with Chrome since yesterday.
more options

Actually, while this happens to me on Google Chrome, I'm able to view groups normally in Firefox 3.6.3 on Mac OS X 10.6. Odd.

more options

hi, i experienced the same problem on google groups, so i removed all cookies and firefox can connect again.

more options

Me too. I had a same problem. Upgrading Firefox to version 3.6.3 didn't resolve the problem.Finally I deleted all cookies and could connect to my Google groups website.

more options

Same problem here sinds last Friday. Clearing cookies solved the problem.

more options

I have the same problem when using Firefox, but not when using chrome. I'm not a moderator of any of the groups I use.

more options

Same issue, Win7 64-bit. IE8 works fine. Have not tried it with Firefox in Linux yet. This all happened within the last few days (say 2010jun15 give or take).

more options

Clearing out all cookies worked for me, too.

Not that it matters, but my tentative conclusion is that (a) this is a Google problem and (b) it has something to do with cookies, possibly a defective cookie creation mechanism or something like that. In any event, if it doesn't recur, I would further conclude that whatever-it-was has been fixed.

more options

Thanks for the information! I've been having the same problem, BUT, it's not necessary to clear ALL your cookies. I decided to just clear the Google related cookies and it worked. Be sure to scroll down to "groups.google" too. Monica

more options

Thank you, thank you for the comments. I'm an OS X 10.5.8, using Firefox 3.6.3, and am the moderator for several Groups. Deleting the Google related cookies per Monica's suggestion seems to have done the trick. Hope it is still working tomorrow and that Google fixes this problem.

more options

I'm using Firefox 3.6.3 for Ubuntu 10.04 and had the same problems. Clearing the Google cookies and the cache fixed the issue for me as well. Let's see how often it recurs now.

more options

Same issue here using Safari & Chrome browsers (Firefox fixed once I cleared cookies). I cleared everything, and all browsers worked right away, however once I tried to visit those sites again - still redirecting problem, so i now have to clear cookies everytime I want to access the groups, which is annoying.

more options

It's been ongoing for 24 hours with my Firefox browser. I'll try clearing the cookies. Nope, didn't work. Any suggestions?

more options

I think it must be something with Google Groups (though they're not saying anything about it) if so many people are having the same issue. So, I guess, we sit and wait. Yippee!

more options

Same here. Started today without any warning. Weird...

more options

Try Incognito Mode (chrome) or InPrivate (IE). Worked for me, and I didn't accidentally delete all the cookies I actually want to keep.

more options

I'm doing the same, using "Private Browsing" in Firefox

  1. 1
  2. 2