Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Mailinglijst aanmaken

  • 1 amsa
  • 0 sa na da wannan matsala
  • Amsa ta ƙarshe daga Mark Heijl

more options

Beste, Ik zocht een manier om mailinglijsten aan te maken. Vond de handleiding, maar het lukt me niet omdat ik het te gebruiken menu-item niet vind. De handleiding staat: 1.Open het Adresboek. 2. Selecteer Bestand > {menu Nieuw > Mailinglijst. 3. Voer een passende naam in voor de mailinglijst.

Ik vind in het {menu Nieuw de term 'Mailinglijst' niet (zie bijlage). Ben ik in het verkeerde menu bezig? Dank voor de respons. Met vriendelijke groeten, Eddy Moreau

Beste, Ik zocht een manier om mailinglijsten aan te maken. Vond de handleiding, maar het lukt me niet omdat ik het te gebruiken menu-item niet vind. De handleiding staat: 1.Open het Adresboek. 2. Selecteer Bestand > {menu Nieuw > Mailinglijst. 3. Voer een passende naam in voor de mailinglijst. Ik vind in het {menu Nieuw de term 'Mailinglijst' niet (zie bijlage). Ben ik in het verkeerde menu bezig? Dank voor de respons. Met vriendelijke groeten, Eddy Moreau
Hoton allon fuska da aka liƙa

All Replies (1)

more options

Deze beschrijving is al behoorlijk gedateerd. Het aanmaken van een mailinglijst verloopt tegenwoordig via het Adresboek > Nieuwe lijst (knop boven de adressen). De rest wijst zichzelf denk ik wel.

Helpful?

Yi tambaya

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.