Ehechauka porandu heramoĩpyréva: Ehechaukapaite porandu

Firefox constantly crashing on Wayland&Arch setup

After updating my packages on Arch Linux, Firefox keeps crashing. I have tried almost everything from installing different versions, rolling back my Nvidia drivers, even … (emoñe’ẽve)

After updating my packages on Arch Linux, Firefox keeps crashing. I have tried almost everything from installing different versions, rolling back my Nvidia drivers, even reinstalling packages that I'd removed earlier that day. Nothing works apart from it running on X11.

Logs indicate that it's some problem with Wayland – something along the lines of a protocol error with wp_linux_drm_syncobj_surface_v1#61: error 5: No Release point provided. I have searched around for people with similar problems; although there are some others that are having some problems with Wayland and Firefox, this particular problem does not seem to be documented anywhere.

Here is a snippet from the crash report that may be useful: GraphicsCriticalError: [1][GFX1-]: Wayland protocol error: wp_linux_drm_syncobj_surface_v1#61: error 5: No Release point provided AdapterDriverVendor: nvidia/unknown AdapterDriverVersion: 555.58.2.0 ContentSandboxLevel: 4 IsWayland: 1

This happened on all Firefox versions I could try: official pacman release, flatpak, developer version, the 129 beta.

Has anybody else run into this or got ideas how to fix? Thanks in advance for your help!

Oporandu vhespanha0Ojapo 41 aravo’i

Why the difference

I have 2 laptops same make but different models. Both use Firefox and they are synced. Why has one a green tick but not the othr? - one image taken by snipping tool one b… (emoñe’ẽve)

I have 2 laptops same make but different models. Both use Firefox and they are synced. Why has one a green tick but not the othr? - one image taken by snipping tool one by PRT SCR + Paint

Oporandu George BrownOjapo 11 aravo

Mbohovái paha George BrownOjapo 2 aravo mba’e

Html entity converted to unicode in firefox

We have used draft js editor in our project, there we replace the <div>&shy;</div> instead of <p><br></p>. Here the value is replaced bu… (emoñe’ẽve)

We have used draft js editor in our project, there we replace the <div>&shy;</div> instead of <p><br></p>. Here the value is replaced but the &shy; is converted to \uad. This \uad is not rendering properly in Firefox. I saw this \uad in inspect edit. Team, Can you please help on this issue?

Please suggest some other solution for this issue.

Oporandu Raghul TlvOjapo 7 aravo

Linkedin not Loading, Requires Many Refreshes, and Still Generally Does not Work

Can you please assist with issues that I am experiencing with LinkedIn not loading on Firefox? I have attached four examples, and summarised following. LinkedIn is workin… (emoñe’ẽve)

Can you please assist with issues that I am experiencing with LinkedIn not loading on Firefox? I have attached four examples, and summarised following. LinkedIn is working when accessing by Edge: on the same laptop, or by another computer. A summary of the four examples follows: 1. Another user’s feed not loading, 2. Group feed not loading, 3. My profile page not loading, and 4. Group feed not loading. The only control that relatively works is regular refreshing, though this is inconsistent, and is generally ineffective e.g. my feed may only be for a couple of: minutes, or hours; despite many refreshes, instead of > six hours with confidence by scrolling. The issue has been occurring for the previous four days, and other users are apparently experiencing similar, refer following. I unsuccessfully trailed the following: 1. Various minor setting modifications according to historical posts - I cannot recall all of the specifics, 2. Clear cache etc, and DNS flush, 3. Log in/out/restart, and 4. New profile.

I speculate may be a LinkedIn "bot" control feature, and my use appears like a "bot" - though I do not use any automated features. The justification for the “bot” speculation is the new profile apparently worked, prior to commencing my normal use - opening multiple tabs with LinkedIn, though this may be a coincidence. I also speculate that if was a "bot" control feature, LinkedIn would restrict my account, though is inconsistent with using by Edge.

The following may also be coincidental, though I have observed that emails in my Outlook webmail are slow to load, and occasionally require refreshing to read etc.


Other Users With Issues: I replied to the following discussion:

https://new.reddit.com/r/linkedin/comments/1dzi2dr/something_went_wrong_please_refresh_the_page_and/

https://new.reddit.com/r/linkedin/comments/1dy5j90/weird_maybe_firefox_linkedin_browsing_bug_anyone/

Oporandu settingsaverOjapo 3 ára

Mbohovái paha settingsaverOjapo 5 aravo mba’e

Express VPN Extension Faulty

I have noticed since last FF update to 128.0 (64) that my extension to run EXVPN in firefox or even PBM the icon will not go to on unless manually checked then it runs. O… (emoñe’ẽve)

I have noticed since last FF update to 128.0 (64) that my extension to run EXVPN in firefox or even PBM the icon will not go to on unless manually checked then it runs. On installation it auto checks the green checked box with the EXVPN logo (badge) everything as it should be so when you go into EXVPN Badge into settings and check the start up every time broswer starts it still will not run automatically. I enabled PBM in the installation of the extension. I also cant contact EXVPN via chat box in PBM mode but will now do so in FF.

I also use chrome and this runs like a dream in it - open and the badge is checked contact EXVPN no issues. I had to use chrome to get help from EXVPN techs for about 7hrs of their time and they like me are putting this onto your latest update.

I run Win 10 fully updated the latest version of EXVPN and the latest with FF.

I have uninstalled FF cleared caches and cleared reg edits then reinstalled - No difference.

As this is a public forum within FF and apparently its the only way to get help with this i've been forced to come this way even after contacting Mozilla for help ( utter BS in my opinion),

As this is a potential security risk ill be a bit doubious of those rushing to offer help why wouldnt you be when you have to go through this crap to get a fix.

Oporandu boo38jobsOjapo 6 aravo

Firefox Browser Download has failed

Moin! I have been having a problem with downloading things from the Internet with the Firefox browser for some time now. It fails every time. I have reinstalled the brows… (emoñe’ẽve)

Moin! I have been having a problem with downloading things from the Internet with the Firefox browser for some time now. It fails every time. I have reinstalled the browser, I have started it in safe mode. In other browsers the download works as usual, but not in Firefox. I have also reset my network settings, both on the computer and on the router, nothing seems to help. DNS does not work either.

Kind regards, Kevin

Oporandu kaufmannkevin16Ojapo 7 aravo

I cannot use IDM 6.42 build 15 on firefox

IDM has released it's latest version 6.42 build 15 with a very good improvement but it requires updated integration module from 6.42.12 to 6.42.15. On chrome and edge, in… (emoñe’ẽve)

IDM has released it's latest version 6.42 build 15 with a very good improvement but it requires updated integration module from 6.42.12 to 6.42.15. On chrome and edge, integration module 6.42.15 is available but Firefox seems forgetting about it. Here is the link for info about IDM https://www.internetdownloadmanager.com/news.html Can you please fix this so that I can continue using Firefox?

Oporandu John MactavishOjapo 8 aravo

Scrolling lags when primary display is disabled (windows 11)

Setup: Laptop with integrated Intel UHD 630, dedicated Nvidia RTX 2060 External Monitor connected via USB-C -> rendered through Nvidia card Issue: Yesterday i disabl… (emoñe’ẽve)

Setup: Laptop with integrated Intel UHD 630, dedicated Nvidia RTX 2060 External Monitor connected via USB-C -> rendered through Nvidia card

Issue: Yesterday i disabled my laptop display in the windows settings as i only need my monitor. This resulted in laggish scrolling behaviour in Firefox. Not always but mostly a delay of ~100-300ms. Scrolling up/down fast doesn't really scroll, it just jumps with said delay. It happens on touchpad or mouse (mx master s3). If i enable the main display (extended) everything is fine.

Checked so far:

  • All input-related add-ons, apps (Logi Options+, xmouse button control, ...) are disabled or off
  • A reset or reinstall of Firefox doesn't help
  • Drivers are up to date
  • Changing the graphics performance preference (accelerated, energy saving) in the windows settings doesn't effect the behaviour
  • Smooth Scrolling is off

Any idea what's the matter?

Oporandu doppelwhopperOjapo 2 ára

Mbohovái paha doppelwhopperOjapo 8 aravo mba’e

Firefox slowing system because a site is opening tabs that can only be seen in task manager

I use many tabs on various sites for business and recently went to a site that appears to keep opening tabs that can only be seen in Task Manager. I belive this has been … (emoñe’ẽve)

I use many tabs on various sites for business and recently went to a site that appears to keep opening tabs that can only be seen in Task Manager. I belive this has been happening before as when closing Firefox and watching Task Manger there always seemed to be a lot more app lines than tabs open.

It happened again today with just a few tabs open so I was able to detect the real culprit. https://www.sharecast.com/

I have popups blocked in settings with a few exceptions ( does not include the site that I have found is causing issues) Example:

I had 15 tabs open. Opened a new tab for the above site. In no time at all Task Manger is showing 23 then jumped to 36.

the tab(s) can increase the firefox total memory used from .8GB to 2.6GB. CPU .7% to 70%+

I am sure this is not the only site doing this.

So my question: Is there a setting that will stop this happening whilst still using the site? Just tested using Edge and the same happens. Might just have to refrain from using the site. Thanks Peter

Oporandu pbriscallOjapo 9 aravo

Subject: Issues with Axios Requests and Extended Timeouts in Firefox 128

Hi everyone, Since updating to Firefox 128, I've encountered problems with my Axios requests that have extended timeouts. These requests used to work perfectly fine in p… (emoñe’ẽve)

Hi everyone,

Since updating to Firefox 128, I've encountered problems with my Axios requests that have extended timeouts. These requests used to work perfectly fine in previous versions of Firefox, but now they consistently fail sending status code = 0. I suspect there may have been some breaking changes in the latest update that could be affecting the way Axios handles timeouts.

Has anyone else experienced similar issues with Axios requests in Firefox 128? Are there any known breaking changes in this version that could be related to this problem? If so, is there a known solution or workaround to resolve this issue?

Thank you for your help!

---

This should provide enough context for the community to understand your problem and provide relevant assistance.

Oporandu Vismar Fernández SantanaOjapo 9 aravo

Mozilla Firefox issue

I have an issue with firefox.If I click the tab ,it should move to next field.when I click up /down arrow in drop down field ,it is moving to next field without clicking … (emoñe’ẽve)

I have an issue with firefox.If I click the tab ,it should move to next field.when I click up /down arrow in drop down field ,it is moving to next field without clicking the tab itself..it's happening only in Firefox ,If I try in other browsers like chrome ,IE it works. Is this issue related to extension or browser version or should correct it in javascript code.what should I do??

Oporandu anu0shreeOjapo 10 aravo

all of these questions & answers are old. Ok with Google but most of my info is on Mozilla Firefox. Whenever I sign on in the last 2 days rolling popups warning of System Alert, Virus Attack, etc with via information starting in pwq or cqb.

rolling popups Mozilla Firefox warning, system alert, attention virus attack - have to do multiple dismiss or x out the messages. not happening in google How do I up… (emoñe’ẽve)

rolling popups Mozilla Firefox warning, system alert, attention virus attack - have to do multiple dismiss or x out the messages.

not happening in google How do I update Firefox &/ or make these stop. Firefox was updating every time I went to a website but has not done that in a while

I try to print screen to show you but the warnings are in black The print screen goes behind it.

Oporandu mwcrowOjapo 10 aravo

Start automatically with windows NAG

Starting with v128 or so, there is a nag at the top of the browser window about starting Firefox automatically on boot. It only appeared a couple of times so far, but I'… (emoñe’ẽve)

Starting with v128 or so, there is a nag at the top of the browser window about starting Firefox automatically on boot.

It only appeared a couple of times so far, but I'd still like to know if there a setting to prevent this nag from ever appearing again?

Oporandu tnOjapo 11 aravo