Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird

  • 1 resposta
  • 0 have this problem
  • 2 views
  • Last reply by Ansam

more options

Po smazání zpráv na poštovním serveru se mi smazaly i zprávy v počítači. Jak nastavit synchronizaci, aby k tomu už nedocházelo? Děkuji, P.K.

Po smazání zpráv na poštovním serveru se mi smazaly i zprávy v počítači. Jak nastavit synchronizaci, aby k tomu už nedocházelo? Děkuji, P.K.

All Replies (1)

more options

Používate IMAP prístup k pošte. Thunderbird je v tomto prípade iba takým zrkadlom. Keď spred zrkadla odstránite nejaký predmet, tak ho v zrkadle už neuvidíte. Thunderbird v IMAP prístupe k pošte zobrazuje presne to, čo je na poštovom servery. Ako z toho von? - archívovať, archívovať a archívovať - do priečinka na počítači - najlepšie do "Lokálnych priečinkov". V takomto prípade sa vám každá archívovaná pošta ukladá do počítača a v počítači bude dovtedy, pokiaľ ju sám neodstránite.

Jednoduchšie je pristupovať k pošte protokolom POP. V takomto prípade sa vám každá prijatá pošta automaticky ukladá do vášho počítača a v počítači bude dovtedy, pokiaľ ju sám neodstránite. Ak odstránite všetku starú poštu ktorá je na poštovom servery, tak bude odstránená iba zo servera. Vo vašom počítači zostáva všetka pošty.

Odporúčam "smazane zprávy na poštovním serveru" pohľadať ešte v koši na poštovom serveri.

Ansam modificouno o

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.