Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist

Firefox shows red tint in images that I upload

When I upload an image with Firefox, it typically shows a red tint. I've seen similar reports from decades ago so I disabled `gfx.color_management.mode` in `about:config`… (tuilleadh eolais)

When I upload an image with Firefox, it typically shows a red tint. I've seen similar reports from decades ago so I disabled `gfx.color_management.mode` in `about:config`, but that didn't help, even after restarting the browser and the computer. I disabled a couple of related settings, but that also didn't help. What else could I try?

Asked by leonhard 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 5 mhí ó shin

Cannot connect to YouTube - DoH Issue?

I just tried to connect to YouTube & get "You're offline. Check your connection." I assume this is due to a DoH connection issue. I can connect in Chrome. My Firef… (tuilleadh eolais)

I just tried to connect to YouTube & get "You're offline. Check your connection." I assume this is due to a DoH connection issue. I can connect in Chrome. My Firefox Mozilla Connection Settings are "Use system proxy settings", though I have set this to "No proxy" in an attempt to fix this - didn't help.

Under Privacy & Security: "Enable HTTPS-Only Mode in all windows", "Enable secure DNS using: Increased Protection" - tried "Default Protection" - no help. Using Cloudflare default.

It has been a few months since I tried YouTube - not sure what's up. It works in Firefox on my phone..

Asked by theHook 5 mhí ó shin

Last reply by jonzn4SUSE 5 mhí ó shin

Offidocs

Offidocs has hijacked my Firefox browser making it impossible to read PDF files. I never added it and it does not appear in my extensions list. I've marked "always as… (tuilleadh eolais)

Offidocs has hijacked my Firefox browser making it impossible to read PDF files. I never added it and it does not appear in my extensions list. I've marked "always ask" in the preferences for opening PDF files but to no avail. My antivirus and Malware bytes scans are negative. How can I get rid of this?

Asked by vetbird 5 mhí ó shin

Last reply by jonzn4SUSE 5 mhí ó shin

Lost tabs sent from other device in Firefox when force-closing browser

I recently sent a lot of tabs from my phone to my computer. However, when I started Firefox on my computer, since Firefox tried to load the content of all sent tabs immed… (tuilleadh eolais)

I recently sent a lot of tabs from my phone to my computer. However, when I started Firefox on my computer, since Firefox tried to load the content of all sent tabs immediately instead loading them lazily (which I think probably should be the default behavior), it took a very long time for Firefox to display even the tab that was currently selected, and I therefore decided to kill Firefox and reopen it, in the hope that all new tabs would load lazily. Instead, when I reopened Firefox, none of the new tabs where there anymore; it was as if they had never been sent. I would like to get them back, but I have no idea how to. Does anyone know if that is possible and, if so, how?

Asked by krikru 5 mhí ó shin

Last reply by cor-el 5 mhí ó shin

what are the different values for this preference "browser.cache.disk.capacity"?

on some websites it says -1 tells Firefox to automatically determine the size of the cache based on your physical disk and setting it to 0 would effectively disable any d… (tuilleadh eolais)

on some websites it says -1 tells Firefox to automatically determine the size of the cache based on your physical disk and setting it to 0 would effectively disable any disk cache entrys.

so are this informations true and if not, how do i still let firefox automatically determine the size of the cache based on my physical disk?

Asked by max.matter01 5 mhí ó shin

Last reply by cor-el 5 mhí ó shin

Particular website table shifted to right side end. Upto Firefox v115 working fine. need solution

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. wh… (tuilleadh eolais)

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. what to do?. need solution. thank you.

Asked by bharanicompu 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 5 mhí ó shin

HTTPS overkill by Firefox

Later version refuses to connect to my modem, and goes into security web mode. This modem uses HTTP/HTTPS for access, i.e., connects directly it's IP address, then the us… (tuilleadh eolais)

Later version refuses to connect to my modem, and goes into security web mode. This modem uses HTTP/HTTPS for access, i.e., connects directly it's IP address, then the user enters a username and password. At that point, the the modem switches to HTTPS for control.

With this recent update, there is NO WAY to access the modem for any work, or upgrade the HTTPS certificate on the modem. This is a BUG.

What should happen is that if the web site will accept a HTTP connection, Firefox should NOT refuse connection or test for security issues UNTIL the user or the device switches to HTTPS.

As an aside, I've used Firefox on this Zywall modem for years until recently.

Asked by ted41 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 5 mhí ó shin

Video Content (Twitter/X, Youtube, Previews) Stop Working

So I just picked up a new laptop (ASUS Vivobook 16x), and everything is fresh on it. Additionally, this only affects some video content in Firefox, with Edge browser unaf… (tuilleadh eolais)

So I just picked up a new laptop (ASUS Vivobook 16x), and everything is fresh on it. Additionally, this only affects some video content in Firefox, with Edge browser unaffected. In brief, what is happening is that within a couple hours of having the browser open, certain video content stops working, specifically Twitter/X videos just spin, YouTube previews stop working, and videos continually load. Netflix videos continue to work, but hover previews stop functioning. I even check the 'Stats for Nerds' on YT and it shows 0 KB network activity in Firefox.

I've tried every basic action I can think of:

  • Turning off extensions (only use Ublock and Bitwarden)
  • Browser Refresh (x3)
  • Reverting from 120.1 to 120.0, and now 199.0.1
  • Clearing the browser cache
  • Reinstalling NVidia and Intel Drivers
  • Running in Safe Mode

Only by doing a refresh or completely closing/opening the app gets videos to function again. This doesn't affect the old laptop or my desktop, which makes me think it's a rogue driver--but then why would Edge function without error over the same period of time?

Are there any settings to play with in the browser that can help diagnose?

Asked by madekatsu 5 mhí ó shin

Last reply by Alexander Thomas 4 mhí ó shin

How to automatically remove all tracking codes and tags in URL's?

The new selection "Copy without site tracking" may eliminate certain codes, but does not remove all invasive data (my term). Consider this common URL occurrence: link te… (tuilleadh eolais)

The new selection "Copy without site tracking" may eliminate certain codes, but does not remove all invasive data (my term). Consider this common URL occurrence:

link text

The new filter does absolutely nothing to this and when I pass this kind of URL on to others, I do not want to include all that crapola. Currently I have to manually edit the link, which can really get tiresome when passing on a lot of links.

Is there a way to modify anything in Firefox to accommodate this?

Asked by Slick 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 5 mhí ó shin

Artifacts on Youtube videoes when hardware accelereration is enabled

Artifacts on Youtube videoes when hardware acceleration is enabled. These artifacts is not there playing video on Chrome with hardware acceleration. Disabling acceleratio… (tuilleadh eolais)

Artifacts on Youtube videoes when hardware acceleration is enabled. These artifacts is not there playing video on Chrome with hardware acceleration. Disabling acceleration removes artifacts, but videos runs poorly. These artifacts also appears in regular browsing. Intel GPU on latest driver. Since it works in Chrome with the same GPU on the same driver, the problem is in Firefox. Artifacts not there when running Furmark gfx burn in. So problem is not in the hardware. Problem still persistent even on numerous updates of Firefox. Windows 11, Intel HD Graphics 620 GFX, latest driver, latest Firefox.

Asked by tulleball 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 4 mhí ó shin

problems accessing results of requests

I can no longer request further information on sites where it is possible to click and the result will be displayed. For example: I read a national newspaper on-line. Af… (tuilleadh eolais)

I can no longer request further information on sites where it is possible to click and the result will be displayed. For example: I read a national newspaper on-line. After reading the article I then have the option of reading subscriber comments. When the button is pressed page says it is loading - but nothing happens. If I then switch to Edge - no problem. So I guess the problem does not lay with the newspaper. Many thanks for your help.

Asked by Howard 5 mhí ó shin

Last reply by jonzn4SUSE 5 mhí ó shin

How to repiar error message: PR_CONNECT_RESET_ERROR

I have dealt with this message when searching the web... after a google product search etc., the results populate- then I click on all the top results and I get nothing b… (tuilleadh eolais)

I have dealt with this message when searching the web... after a google product search etc., the results populate- then I click on all the top results and I get nothing but this message and the sites will not open:

Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.googleadservices.com. PR_CONNECT_RESET_ERROR Error code: PR_CONNECT_RESET_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

I noticed it's with most "Sponsored" results. Incredibly frustrating.

Please help!

Kevin

Asked by kmf777 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 5 mhí ó shin

Please add better support for .mp4 video playback.

Hello, can you add better support playback on .mp4 videos? Seems with Firefox it's a hit-and-miss with some .mp4 videos that will play and some that will just show "No … (tuilleadh eolais)

Hello, can you add better support playback on .mp4 videos? Seems with Firefox it's a hit-and-miss with some .mp4 videos that will play and some that will just show "No video with supported format and MIME type found".

All other browsers will play .mp4 videos without an issue but Firefox won't.

If you can provide better .mp4 playback support that would be greatly appreciated. Thanks

Here's one of those videos for an example: https://drive.google.com/drive/folders/1Fv6SdftiCXeYPQOdF17H2JNpwjMu9P7q


Pretty much a URL string like example.com/videosample.mp4

Asked by DestructiveBurn 5 mhí ó shin

Last reply by James 5 mhí ó shin

Issue Watching Media

between this netflix error, this amazon alert, and youtube auto switching to 360p it's become increasingly difficult to access media. i've called netflix about this and t… (tuilleadh eolais)

between this netflix error, this amazon alert, and youtube auto switching to 360p it's become increasingly difficult to access media. i've called netflix about this and they had no idea what the code was and have not gotten back to me with a resolution.

does anyone know what's causing these issues? is it just companies being hostile to firefox specifically or is something wrong?

i've cleared my cookies and cache, i've restarted several times, i've logged in and out of everything. i'm on version 120.0.1

Asked by knkramer 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 5 mhí ó shin

FF Invalid URI. Load of media resource %S failed

Firefox since 102 or 103 has a giant issues with gifs, movies ect after resuming from hibernation. In the Dev mode there are errors like this: MediaLoadExhaustedCandidat… (tuilleadh eolais)

Firefox since 102 or 103 has a giant issues with gifs, movies ect after resuming from hibernation. In the Dev mode there are errors like this:

MediaLoadExhaustedCandidates = no any media can be loaded

Invalid URI. Load of media resource %S failed

Why does it happen only in firefox? Even in FF 120 Windows.

Asked by agressorini 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 4 mhí ó shin

Disable search in adressbar

I want to use the search field for search and the adressbar to enter adresses. Unfortunately it doesn't let me enter adresses, they all get routed to a search provide (go… (tuilleadh eolais)

I want to use the search field for search and the adressbar to enter adresses. Unfortunately it doesn't let me enter adresses, they all get routed to a search provide (google) and I can't acees my router

How can I dsable the search in the adressbar?

Setting browser.newtabpage.activity-stream.improvesearch.handoffToAwesomebar (are you kidding me?) to flase does not help

Asked by joe80 5 mhí ó shin

Last reply by zeroknight 5 mhí ó shin

Firefox unable to load videos

So I've noticed that after putting my computer to sleep, upon return Firefox will be unable to load any videos from seemingly any site. The temporary solution to this is … (tuilleadh eolais)

So I've noticed that after putting my computer to sleep, upon return Firefox will be unable to load any videos from seemingly any site. The temporary solution to this is to reset my computer as sign offs, locks or returning to sleep do not clear the issue. I've tested on different browsers/sites and can confirm that this is exclusive to firefox. I have booted firefox in troubleshoot mode, cleared my history and given the sites time to load with no luck on any of them.

Is there a solution to this?

Asked by Bobn242 5 mhí ó shin

Last reply by cor-el 5 mhí ó shin