Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

Hesabıma bağlı olan bütün parolalar silinmiş

  • 3 fhreagra
  • 0 leis an bhfadhb seo
  • 20 views
  • Freagra is déanaí ó Selim

more options

Yeni bilgisayarımda oturum açamadım ve parola sıfırlama adımlarını gerçekleştirdim. mevcut kullandığım bilgisayarda parolalar vardı ve hepsi silindi. şu an kayıtlı hiç bir parolam bulunmuyor.

yardımlarınızı rica ederim.

Yeni bilgisayarımda oturum açamadım ve parola sıfırlama adımlarını gerçekleştirdim. mevcut kullandığım bilgisayarda parolalar vardı ve hepsi silindi. şu an kayıtlı hiç bir parolam bulunmuyor. yardımlarınızı rica ederim.

All Replies (3)

more options

Parolanızı sıfırladığınızda tüm verileriniz kalıcı olarak silinir. Parolanızı sıfırlarken bu uyarıyı görmüş olmalısınız. Görmediyseniz de maalesef artık yapabileceğiniz bir şey yok.

more options

Sorun şu ki telefonumdaki firefoxtra şifreler duruyor. bence başka bir şey var çözemedim. telefondaki şifreleri nasıl export edebilirim yada şifreleri nasıl ana hesabıma yükleyebilirim?

more options

Bu durumda tavsiyem şu: Telefonunuzda farklı bir e-posta adresiyle yeni bir Firefox hesabı açın ve eşitleme yapın. Ardından bilgisayarınızdan o hesaba giriş yaparak verilerin bilgisayara aktarılmasını sağlayın. Daha sonra her iki cihazda da bu hesaptan çıkış yapıp eski hesabınıza giriş yaparak tekrar eşitleme yapabilirsiniz.