Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

Világos keret a böngésző körül.

more options

Sziasztok. A firefox indításakor egy világos színű keret jelenik meg a böngésző körül. Ha beállítom a kompatibilitási módot mondjuk windows 8hoz, akkor indításkor nincs keret, de ha lecsukom és újra kiteszem teljes képernyőre akkor már megint ott van. Bosszantó és nagyon zavaró. A böngészőt már többször újra telepítettem, töröltem minden olyan mappát aminek köze volt a firefoxhoz, de a probléma az újratelepítés után ugyan úgy megjelenik. Mi lehet a gond illetve a megoldás?

'''Sziasztok. A firefox indításakor egy világos színű keret jelenik meg a böngésző körül. Ha beállítom a kompatibilitási módot mondjuk windows 8hoz, akkor indításkor nincs keret, de ha lecsukom és újra kiteszem teljes képernyőre akkor már megint ott van. Bosszantó és nagyon zavaró. A böngészőt már többször újra telepítettem, töröltem minden olyan mappát aminek köze volt a firefoxhoz, de a probléma az újratelepítés után ugyan úgy megjelenik. Mi lehet a gond illetve a megoldás? '''

All Replies (3)

more options

Szia!

Ha tényleg Windows Vistát használsz, akkor a megoldás sajnos az, hogy támogatott operációs rendszerre kell frissíteni, a Firefox 52.9.0 ESR volt az utolsó támogatott verzió.

Üdv, Balázs

more options

Windows 11 -et használok. De win 10nél is ugyan ezt produkálta a mozilla.

more options

Erről tudsz egy képernyőképet vagy egy videót küldeni?

Athraithe ag Balázs Meskó ar