X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Fóram Tacaíochta

Cuireadh an snáithe seo sa chartlann. Cuir ceist nua má tá cabhair uait.

drop down menu for Bookmarks folder not displaying

Postáilte

I created a new bookmark folder called "Job App. Process" and I had saved a number of websites to this folder. (This folder is currently displayed in the Bookmarks Toolbar in Firefox). However, when I hover over this folder, I cannot see any of the website that I saved to it. The drop down menu only shows the up arrow. When I hover over it, something in the folder moves and then I can only see a down arrow. (I have attached a screenshot of the folder to show what's happening)

Basically, the items in the drop down menu in that particular folder are not showing. I know they are in there because I see them when I open the folder in the "Show all Bookmarks" view. This is only happening with this particular folder. All other folders in the Bookmarks toolbar are showing up okay.

Please help!

P.S. I am using Firefox 46.0.1 P.S. I do have "Theme Font & Size Changer" add-on installed and I'm using a Macbook Air. (However, I did not change the zoom setting in this add on. It is still at 1.00 since it said it could cause an issue with Macs)

I created a new bookmark folder called "Job App. Process" and I had saved a number of websites to this folder. (This folder is currently displayed in the Bookmarks Toolbar in Firefox). However, when I hover over this folder, I cannot see any of the website that I saved to it. The drop down menu only shows the up arrow. When I hover over it, something in the folder moves and then I can only see a down arrow. (I have attached a screenshot of the folder to show what's happening) Basically, the items in the drop down menu in that particular folder are not showing. I know they are in there because I see them when I open the folder in the "Show all Bookmarks" view. This is only happening with this particular folder. All other folders in the Bookmarks toolbar are showing up okay. Please help! P.S. I am using Firefox 46.0.1 P.S. I do have "Theme Font & Size Changer" add-on installed and I'm using a Macbook Air. (However, I did not change the zoom setting in this add on. It is still at 1.00 since it said it could cause an issue with Macs)

Réiteach roghnaithe

That's strange, it resolved on its own! It's now working fine :)

Read this answer in context 0

Tuilleadh mionsonraí faoin chóras

Breiseáin Shuiteáilte

  • Plugin that detects installed Citrix Online products (visit www.citrixonline.com).
  • Provides information about the default web browser
  • Microsoft Office for Mac SharePoint Browser Plug-in
  • Shockwave Flash 21.0 r0

Feidhmchlár

  • Firefox 46.0.1
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.11; rv:46.0) Gecko/20100101 Firefox/46.0
  • URL Tacaíochta: https://support.mozilla.org/1/firefox/46.0.1/Darwin/en-US/

Eisínteachtaí

  • Firefox Hello 1.2.6 (loop@mozilla.org)
  • Multi-process staged rollout 1.0 (e10srollout@mozilla.org)
  • Pocket 1.0 (firefox@getpocket.com)
  • RescueTime for Firefox 3.0.20.1-signed.1-signed (rescuetime_firefox@rescuetime.com)
  • Theme Font & Size Changer 45.4 ({f69e22c7-bc50-414a-9269-0f5c344cd94c})
  • web_clipper 6.2.0 ({E0B8C461-F8FB-49b4-8373-FE32E9252800})

JavaScript

  • incrementalGCEnabled: True

Grafaic

  • adapterDescription:
  • adapterDeviceID: 0x0a26
  • adapterDrivers:
  • adapterRAM:
  • adapterVendorID: 0x8086
  • driverDate:
  • driverVersion:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'none', u'AzureContentBackend': u'quartz', u'AzureSkiaAccelerated': 1}
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • supportsHardwareH264: No;
  • webglRenderer: Intel Inc. -- Intel HD Graphics 5000 OpenGL Engine
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: OpenGL

Sainroghanna Athraithe

Éagsúil

  • User JS: No
  • Inrochtaineacht: Níl

Úinéir na ceiste

Forgot to add the screenshot. See attached

Forgot to add the screenshot. See attached
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17540 réiteach 158595 freagra

You can check for problems with the places.sqlite database (bookmarks and history) in the Firefox profile folder.

See also:

If you use Sync then best is to disconnect Sync while performing maintenance/repair efforts to files in the Firefox profile folder.

You can check for problems with the <b>places.sqlite</b> database (bookmarks and history) in the Firefox profile folder. *https://addons.mozilla.org/firefox/addon/places-maintenance/ See also: *http://kb.mozillazine.org/Bookmarks_history_and_toolbar_buttons_not_working_-_Firefox *https://support.mozilla.org/kb/Bookmarks+not+saved#w_fix-the-bookmarks-file If you use Sync then best is to disconnect Sync while performing maintenance/repair efforts to files in the Firefox profile folder.

Réiteach Roghnaithe

That's strange, it resolved on its own! It's now working fine :)

That's strange, it resolved on its own! It's now working fine :)