Welke versie van Firefox gebruik ik?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Het web verkennen met de meest recente versie van Firefox is een slimme zet, omdat het uw online activiteiten veilig houdt en uw surfervaring soepel. Als u Firefox gebruikt op uw iPad, iPhone or iPod, is het ontdekken van uw browserversie snel en eenvoudig. Doe gewoon het volgende:

1. Tik op de menuknop onderaan het scherm (het menu staat rechts bovenaan als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu
  2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
    Firefox iOS settings
  3. Scroll omlaag naar de sectie Over. Daar wordt het versienummer vermeld.
    Firefox iOS version

Wie dit artikel behelpsum?

Ien momint…

Dizze aardige minsken hawwe holpen by it skriuwen fan dit artikel:

Illustration of hands

Frijwilliger wurde

Lit jo ekspertize groeie en diel dizze mei oaren. Beäntwurdzje fragen en ferbetterje ús kennisbank.

Mear ynfo