Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met Sync hebt u toegang tot open tabbladen op uw desktop, laptop en mobiele apparaten die Firefox gebruiken. Via de knop Bibliotheek 57 library icon op uw werkbalk zijn uw gesynchroniseerde apparaten binnen handbereik.

sync tabs 57

Met Synchronisatie hebt u toegang tot open tabbladen op uw desktop, laptop en mobiele apparaten die Firefox gebruiken.

• Klik op de menuknop Fx57menuFx89menuButton en klik op uw Firefox-account om uw gesynchroniseerde tabbladen te bekijken. Deze verschijnen allemaal direct onder de knop Afmelden in het paneel Firefox Accounts.
Voordat u begint, dient u synchronisatie in te stellen op alle apparaten die Firefox gebruiken. Zie Hoe stel ik Sync in op mijn computer? voor meer informatie.