Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Werk uw versie van Firefox bij voor de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Met Sync hebt u toegang tot open tabbladen op uw desktop, laptop en mobiele apparaten die Firefox gebruiken. Via de knop Bibliotheek 57 library icon op uw werkbalk zijn uw gesynchroniseerde apparaten binnen handbereik.

sync tabs 57
Voordat u begint, dient u Sync in te stellen op alle apparaten die Firefox gebruiken. Zie Hoe stel ik Sync in op mijn computer? voor meer informatie.

Via Sync hebt u toegang tot open tabbladen op uw desktop, laptop en mobiele apparaten die Firefox gebruiken. Met de knop voor gesynchroniseerde tabbladen hebt u via één klik toegang tot deze pagina’s op uw computer.

synced tabs 45
Voordat u begint, dient u Sync in te stellen op alle apparaten die Firefox gebruiken. Zie Hoe stel ik Sync in op mijn computer? voor meer informatie.

De knop voor gesynchroniseerde tabbladen aan uw werkbalk toevoegen

Voeg eerste de knop voor gesynchroniseerde tabbladen toe aan uw werkbalk voor makkelijke toegang tot uw tabbladen. U hoeft dit slechts eenmaal te doen.

1. Klik op de menuknop new fx menu , en daarna op Aanpassen.
  2. Sleep de knop Synchrone tabbladen synced tabs button 45 van het paneel naar uw werkbalk.
  3. Klik tot slot op Aanpassen afsluiten.