Mobiel-bladwijzers bekijken op uw computer

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Dit is van toepassing op een oude versie van Firefox. Uw mobiel-bladwijzers worden met uw andere bladwijzers op apparaten gecombineerd.

Via Firefox Accounts kunt u pagina’s die u op uw telefoon hebt gemaakt synchroniseren met uw computer. Zo kunt u uw mobiel-bladwijzers op uw laptop of desktopcomputer bekijken:

1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 op de werkbalk.
  2. Klik op het item Mobiel-bladwijzers.
FxDesktop-MobileBookmarks

Wie dit artikel behelpsum?

Ien momint...