Door Pocket aanbevolen artikelen bekijken op uw startpagina van Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Noot: uw Firefox-taal moet zijn ingesteld op Engels (Canada) of Engels (Verenigde Staten) om artikelaanbevelingen van Pocket te ontvangen.

U kunt door Pocket aanbevolen artikelen bekijken op uw startpagina van Firefox voor iOS. Pocket is een gratis service die het eenvoudig maakt om geweldige inhoud die is toegespitst op uw interesses te ontdekken. Aanbevelingen van Pocket zijn standaard ingeschakeld voor de V.S. en Canada.

Door Pocket aanbevolen artikelen verschijnen onder Aanbevolen door Pocket. De artikelen zijn horizontaal scrollbaar.

iOS pocket homepage scrollable

Pocket-aanbevelingen in- of uitschakelen:

1. Tik op Startpagina aanpassen onderaan uw startpagina.
  2. Tik op de schakelaar naast Aanbevolen door Pocket om deze in of uit te schakelen.