Firefox voor iOS de-installeren

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als Firefox u niet bevalt, kost het de-installeren ervan maar enkele seconden:

1. Tik en houd uw vinger op het Firefox-pictogram totdat dit begint te bewegen.
  2. Tik op de X op het pictogram.
  3. Tik op Verwijderen op de bevestigingsprompt om het de-installeren te voltooien.

Als u Firefox in de toekomst opnieuw wilt installeren, zie dan Firefox installeren op uw iPad, iPhone of iPod.