Zoeksuggesties aan- of uitzetten in Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Zoeksuggesties zijn populaire zoekopdrachten die overeenkomen met wat u in de adresbalk typt. Deze functie is standaard ingeschakeld. Volg deze stappen om zoeksuggesties uit te zetten:

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Zoeken.
  4. Tik op de schakelaar naast Zoeksuggesties tonen om de functie aan of uit te zetten switchonios .
  5. Tik op het pijltje voor Instellingen in de linkerbovenhoek om naar het menu Instellingen terug te gaan.
  6. Tik op Gereed om uw wijzigingen op te slaan.