Picture-in-picture-besturing in- en uitschakelen

Firefox Firefox Oanmakke: 08/11/2020 76% brûkers fûnen dit behelpsum
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Werk uw versie van Firefox bij voor de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Noot: Dit artikel is van toepassing op Firefox versie 72 en hoger.

Met de functie Picture-in-picture kunt u video’s op een webpagina naar voren halen en ze in een drijvend venster bekijken terwijl u op andere tabbladen navigeert.

Als u de besturingselementen niet wilt zien tijdens het aanwijzen, kunt u die optie in Firefox verbergen. (Opmerking: U kunt nog steeds de picture-in-picture-weergave inschakelen door met de rechtermuisknop op een video te klikken.) U kunt dit ook gebruiken om de besturing opnieuw in te schakelen wanneer u deze weer wilt gebruiken.

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Scroll naar de sectie Navigeren.
  3. Haal het vinkje bij “Picture-in-picture-videobesturing inschakelen” weg.
    FXsettings-UncheckPIP

Als u de besturing later weer wilt inschakelen, vink dan simpelweg deze optie weer aan.