Opslaan vanaf abonnementswebsites

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Update met betrekking tot abonnementswebsite-aanmeldingen in Pocket: open om artikelen van abonnementswebsites te bekijken in Pocket het item in Oorspronkelijke weergave (Webweergave in iOS) om de aanmeldpagina van de website te openen en bij uw account aan te melden om het artikel te lezen.

Op dit moment is onze vroegere functie Website-aanmelding, die in dit artikel wordt beschreven, niet beschikbaar. U kunt als tijdelijke oplossing, terwijl we website-aanmeldingen in Pocket opnieuw onderzoeken, items openen in Oorspronkelijke weergave, zoals hierboven beschreven, om aan te melden en deze artikelen te lezen.
Opmerking: de functie Website-aanmelding is alleen beschikbaar in onze mobiele apps voor iOS en Android. Open in de overige apps van Pocket het artikel in Oorspronkelijke weergave (Webweergave in iOS) om de aanmeldpagina van de website te openen.

Bekende problemen

Ik kan de knop Aanmelden om aan te melden bij een website niet aantikken. Waarom is dit?

Ons team is op de hoogte van aanmeldproblemen met deze functie en raadt aan artikelen te openen in Oorspronkelijke weergave in plaats van de functie Website-aanmelding te gebruiken.