Video’s in volledig scherm afspelen in Firefox voor Android

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De sjabloon ‘UpdateAndroid’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.

Met de ingebouwde bedieningselementen in Firefox kunt u ingebedde video’s groter maken, zodat ze het hele scherm kunnen benutten. Dit artikel toont hoe u de “volledigschermmodus” middels één tik op een knop kunt aan- en uitzetten.

Zo doet u dit:

1. Zodra u op een ondersteunde video tikt, verschijnt het pictogram voor volledig scherm op de videobedieningen. Tik hierop om de video te vergroten:
    android video fullscreen
  2. Tik nogmaals op het volledigschermpictogram om de video terug te brengen naar de oorspronkelijke grootte:
Tip: als de volledigschermmodus eenmaal actief is, kunt u uw apparaat draaien om de weergaveoriëntatie van de video te wijzigen.Tip: als u het apparaat roteert terwijl de video in volledigschermmodus wordt afgespeeld, blijft deze in landschapsweergave.