Nieuw-tabbladinstellingen in Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De nieuw-tabbladpagina biedt eenvoudige toegang tot gewenste inhoud, zoals topwebsites, uw bladwijzers of geschiedenis, aanbevolen artikelen door Pocket, en een handige adresbalk die tevens als een zoekbalk dient. Ook kunt u de pagina zo instellen dat alleen een lege pagina wordt weergegeven.

U kunt als volgt de instellingen wijzigen om uw topwebsites, bladwijzers, geschiedenis, startpagina of helemaal niets te laten weergeven.

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Nieuw tabblad.
  4. Kies het type inhoud dat u zichtbaar wilt maken:
    • Firefox-startpagina: toont topwebsites en door Pocket aanbevolen artikelen (wanneer ingeschakeld).
    • Lege pagina: kies dit als u helemaal geen inhoud wilt zien als u een nieuw tabblad opent.
    • Bladwijzers: toont webpagina’s waarvoor u een bladwijzer hebt gemaakt als u een nieuw tabblad opent.
    • Geschiedenis: toont pagina’s die u onlangs en regelmatig hebt bezocht.
    • Aangepaste URL: laat u een webadres invoeren dat wordt geladen als u een nieuw tabblad opent.
    • Leeslijst: geeft een lijst weer van artikelen die u aan uw leeslijst hebt toegevoegd als u een nieuw tabblad opent.

Pocket-verhalen is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en Duitsland, maar er wordt hard gewerkt om dit in andere landen beschikbaar te maken. Houd ons in de gaten.

// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support