Pocket voor Android en Kindle Fire installeren via rechtstreekse download

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Voor de meeste mensen met een Android-apparaat is Google Play de beste plek om de Pocket-app te installeren. Als u Pocket installeert vanuit de Google Play Store, ontvangt u automatische updates, waardoor u de meeste actuele ervaring hebt.Klik hier om Pocket te installeren via de Google Play Store]\.

Voor apparaten zonder Google Play, zoals Kindle Fire-tablets, of voor gebruikers die Pocket buiten de Google Play Store willen installeren, bieden we de nieuwste versie aan als rechtstreekse download. Lees verder voor meer info over het installeren van Pocket voor Android en Kindle Fire via een rechtstreekse download.

Informatie over de nieuwste versie van Pocket

App-versie: 8.8.0
Versiedatum: 4 december 2023
Waarschuwing: als u Pocket op deze manier installeert, ontvangt u geen automatische updates voor toekomstige Pocket-versies. Kijk af en toe nog eens in dit artikel, dat de nieuwste versie zal vermelden.

Pocket rechtstreeks op uw Android- of Kindle Fire-apparaat installeren

Om Pocket op uw Android te installeren, dient u het APK-bestand van Pocket te downloaden. U vindt hieronder instructies over hoe u dit moet doen. Merk op dat het proces enigszins kan afwijken, afhankelijk van de versie van Android die u gebruikt.

Android-versies 5.0 - 7.1 (Kindle Fire OS 5 - 6)

1. Sta het installeren vanaf ‘Onbekende bronnen’ toe via Instellingen -> Beveiliging -> Onbekende bronnen, als dit nog niet is ingeschakeld.
  2. Open deze pagina op uw Android- of Kindle Fire-apparaat.
  3. Als u wordt gevraagd om de opslagtoestemmingen van uw browser bij te werken, accepteer dit dan door op Toestaan te klikken.
  4. Klik op OK als hierom wordt gevraagd om de download te starten.
  5. Klik op de notificatie die aangeeft dat de download is voltooid.
  6. Klik op Installeren. U dient nu de optie Onbekende bronnen in uw Instellingen uit te schakelen, om uw apparaat veilig te houden.

Android-versies 8 - 9 (Kindle Fire OS 7)

1. Open deze pagina op uw Android- of Kindle Fire-apparaat.
  2. Als u wordt gevraagd om de opslagtoestemmingen van uw browser bij te werken, accepteer dit dan door op Toestaan te klikken.
  3. Klik op OK als hierom wordt gevraagd om de download te starten.
  4. Klik op de notificatie die aangeeft dat de download is voltooid.
  5. Werk de instellingen van uw browser-app bij als daarom wordt gevraagd, om het installeren van apps van een onbekende bron toe te staan, en keer vervolgens terug naar de optie Installeren.
  6. Klik op Installeren. U dient nu de optie Onbekende bronnen in uw Instellingen uit te schakelen, om uw apparaat veilig te houden.

Android-versies 10 - 11

1. Open deze pagina op uw Android- of Kindle Fire-apparaat.
  2. Klik op de notificatie die aangeeft dat de download is voltooid.
  3. Werk de instellingen van uw browserapp bij als daarom wordt gevraagd, om het installeren van apps van een onbekende bron toe te staan, en keer vervolgens terug naar de optie Installeren.
  4. Klik op Installeren. U dient nu de optie Onbekende bronnen in uw Instellingen uit te schakelen, om uw apparaat veilig te houden.