Hoe kopieer en plak ik tekst op Android?

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

In Firefox voor Android kunt u eenvoudig tekst rechtstreeks vanaf een webpagina kopiëren en plakken. Dit artikel toont hoe u dit kunt doen.

1. Houd uw vinger op een woord op een webpagina om het te selecteren.
  2. Versleep de markeringstekens zodanig dat ze de tekst bevatten die u wilt kopiëren.

select text android
  3. Tik zodra u de gewenste tekst hebt gemarkeerd op het kopieerpictogram in de werkbalk boven in het scherm:

copy android
  4. Tik op het veld waarin u de tekst wilt plakken. Dit kan de URL-balk of een willekeurig tekstveld zijn.
  5. Tik op het plakpictogram op de werkbalk.

paste android

Uw gekopieerde tekst verschijnt in het veld.

Zorg ervoor dat u Android 6 of hoger gebruikt om de nieuwste versie van deze functie te gebruiken.

In Firefox voor Android kunt u eenvoudig tekst rechtstreeks vanaf een webpagina kopiëren en plakken. Dit artikel toont hoe u dit kunt doen.

1. Houd uw vinger op een woord op een webpagina om het te selecteren.
  2. Versleep de markeringstekens zodanig dat ze de tekst bevatten die u wilt kopiëren.
  3. Tik in de werkbalk die verschijnt op Kopiëren.
  4. Houd uw vinger op het veld waarin u de tekst wilt plakken totdat een werkbalk verschijnt. Dit kan de URL-balk of een willekeurig tekstveld zijn.
  5. Tik in de werkbalk op Plakken.

Uw gekopieerde tekst verschijnt in het veld.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.