Firefox-menupictogram ontbreekt op Android - Het menu benaderen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Sommige Android-apparaten hebben een menuknop die rechtstreeks in het apparaat is ingebouwd. In deze gevallen verbergt Firefox voor Android zijn eigen menupictogram android menu . U hebt nog steeds toegang tot het Firefox-menu door op de menuknop van het apparaat te tikken:

android menu hardware

Waar kan ik de hardwaremenuknop vinden?

De knop voor het hardwaremenu bevindt zich meestal onderaan het apparaat, naast de start-, zoek- en navigatieknoppen. De knop varieert qua uiterlijk, maar lijkt misschien op een van de onderstaande menuknoppen.

hardware menu button 3
hardware menu 1
hardware 2
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Fjoerfoks, Tonnes, Lamont Gardenhire. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.