Het hoofdmenu in Firefox Focus

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Deze pagina beschrijft een aantal nieuwe functies in Firefox Focus. Als uw Firefox Focus er anders uitziet, geen nood. Binnenkort zult u de nieuwe versie ontvangen.

Via de menuknop in Firefox Focus kunt u meer doen dan alleen browsen. Deel pagina’s met vrienden, stuur ze naar andere apps, of open ze in andere browsers. U kunt ook tekst op een pagina zoeken of de desktopweergave van een pagina bekijken.

Firefox Focus voor Android

1. Tik op de menuknop naast de adresbalk:

MenuButtonFocus
  2. Maak een keuze uit de volgende acties:
    • Toevoegen aan Snelkoppelingen: de website opslaan op uw startpagina van Focus voor snellere en meer eenvoudige toegang.
      U kunt tot maximaal vier snelkoppelingen toevoegen.
    • Zoeken op pagina: zoeken naar tekst op de pagina.
    • Desktopwebsite: de desktopversie van een pagina bekijken.
    • Websiteprobleem melden…: hiermee kunt u problemen met websites rechtstreeks vanuit Focus melden.
    • Aan startscherm toevoegen: de website opslaan op het startscherm van uw Android voor snellere en meer eenvoudige toegang.
    • Openen in…: de pagina openen in een andere browser die u hebt geïnstalleerd.
    • Instellingen: het menu Instellingen openen.

Firefox Focus voor iOS

1. Tik op de knop Menu in de werkbalk:

FocusmenuToolbar

2. Maak een keuze uit de volgende acties:
    • Toevoegen aan Snelkoppelingen: de website opslaan op uw startpagina van Focus voor snellere en meer eenvoudige toegang.
      U kunt tot maximaal vier snelkoppelingen toevoegen.
    • Zoeken op pagina: zoeken naar tekst op de pagina.
    • Desktopwebsite aanvragen: de desktopversie van een pagina bekijken.
    • Adres kopiëren: de pagina-URL kopiëren, zodat u deze in een andere app kunt plakken.
    • Pagina delen met…: de pagina naar een andere app sturen met het deelmenu op uw iPhone of iPad.
    • Openen in…: de pagina openen in een andere geïnstalleerde browser (b.v. Safari of Firefox).
    • Instellingen: het menu Instellingen openen.