De functie “Woordsuggestie” in Firefox OS inschakelen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox OS Keyboard Word Suggestions

Woordsuggestie is een functie van Firefox OS die woorden kan voorspellen en suggereren terwijl u typt. Hier wordt uitgelegd hoe u “Woordsuggestie” kunt inschakelen.

Woordsuggestie inschakelen

1. Start de app “Instellingen” op uw telefoon door op settings icon te tikken.
  2. Schuif omlaag in het menu naar de sectie “Persoonlijke instellingen”, zoek naar Keyboard Settings in Firefox OS (Toetsenbord) en tik hierop.
  3. Vink de optie “Woordsuggestie” aan:

Firefox OS Word Suggestion option