Zoekmachines inschakelen of uitschakelen in Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Hoewel u in Firefox een standaardzoekmachine kunt instellen, kunt u met de snelle zoekfunctie ervan ook tussen verschillende zoekmachines omschakelen terwijl u surft.

Schakel zoekmachines uit die u niet nodig hebt of activeer ze weer als u van gedachten verandert. U doet dit als volgt:

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik in het scherm Instellingen van Firefox op Zoeken.
  4. Tik op de schakelaar naast elke zoekmachine om deze uit switchoffios of aan switchonios te zetten.

Uw zoekmachines verschijnen onder in het scherm wanneer u zoekt.

quick search ios l10n
Firefox zal automatisch uw standaardzoekmachine gebruiken, tenzij u onderaan een van de zoekmachines kiest.
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support