Koppelingen en tabbladen naar en vanuit Firefox slepen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox ondersteunt nu slepen voor koppelingen en tabbladen op iPads met iOS-versie 11. U kunt koppelingen of tabbladen van een andere app in Firefox openen of vice versa.

Als u één vinger op een koppeling of tabblad houdt, wordt deze vergroot. Volg daarna een van de onderstaande stappen:

• Naast-elkaarweergave: sleep eenvoudig die koppeling of dat tabblad naar de andere app. Als u niet de naast-elkaarweergave gebruikt, ga dan verder met de onderstaande stappen :
  • Eén-appweergave:
  1. Gebruik een andere vinger om het dock (veeg omhoog vanuit het midden) of de app-wisselaar zichtbaar te maken.
  2. Sleep de koppeling naar de andere app totdat de andere app pulseert.
  3. Laat de koppeling los; de andere app wordt geopend en laadt die koppeling.
Voor meer informatie over de sleepfunctie van Apple, zie Drag and Drop op de Apple-website.